Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi objavili pjesmaricu najvećih hitova!

Brkovi objavili pjesmaricu najvećih hitova!Grupa Brkovi u suradnji s Rockmarkom objavila je pjesmaricu “Brkovi – najveći hitovi” s tekstovima i akordima 30 pjesama po izboru Shamse69.

Shamso69, frontman i autor većine pjesama Brkova, pripremio je i odabrao najveće hitove iz skoro 20 godina duge karijere benda, obuhvativši osam studijskih albuma; od “Punkfolkwellnessa” iz 2009. do aktualnog “Krvava novčanica”.

Pjesme su složene kronološki po vremenu nastanka, a uz tekst, svaku pjesmu prate i akordi prilagođeni sviranju na akustičnoj gitari. Na gotovo 90 stranica pjesmarice našle su se i fotografije koje vjerno oslikavaju energiju na koncertima Brkova. “Mala”, “Opasno se drogiram”, “Tolerancija”, “Ornela”, “Cvjetalo je meni cvijeće”, “Usamljen oženjen”, “Naša mala zemlja”, “Pizda materina”, “Ništa više mi ne značiš”, “Sudbina”, “Hormon sreće”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “A ja ću da pijem” i “Više ni pankeri ne slušaju punk” samo su neki od favorita koje je za ovu pjesmaricu odabrao Shamso69.

“Ove pjesme su odavno prestale biti moje i postale su vaše, a sada ih i sami možete svirati i pjevati kad god to poželite. Time je svrha njihova postojanja u potpunosti ispunjena. Brkovi su da se vole!”, poručuje Shamso69.

Pjesmarica „Brkovi – najveći hitovi“ može se kupiti od danas u Rockmark dućanu i na webu, kao i u svim boljim knjižarama. Promocija je planirana za utorak, 4. travnja u 19:00 u zagrebačkom Rockmarku (Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, kod NSB-a).

Prva knjiga Brkova stiže svega 10 dana nakon objave novog studijskog albuma „Krvava novčanica“ i najave velike „Nema fusha 2023“ turneje. U sklopu nje bend će po prvi put nastupiti u Švedskoj, ali se i vratiti fanovima u Sloveniji, Rumunjskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj. Dva zasad centralna hrvatska nastupa dogodit će se u riječkom Pogonu kulture 14. i, dan kasnije, 15. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture 15. travnja u prodaji su po cijeni od 14 Eur do 7. ožujka. Od 8. ožujka do 14. travnja za ulaz će trebati odvojiti 16 Eur, a na dan koncerta 19 Eur.

Ulaznice za koncert u Pogonu kulture 14. travnja u prodaji su po cijeni od 13 Eur do 7. ožujka. Od 8. ožujka do 13. travnja za ulaz će trebati odvojiti 15 Eur, a na dan koncerta 18 Eur.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.
Objavljeno 31.03.2023.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)