Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi promoviraju peti album

Brkovi promoviraju peti albumPunk rock wellness senzacija Brkovi 17. 05. dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu promocije svoj petog studijskog albuma “Pizda materina”.

Jedan od najtraženijih bendova u regiji, ujedno i koncertno najaktivniji, svoj status potvrđuju stalnim novim svirkama. Nakon nedavnih koncerata u BiH, Srbiji, Sloveniji, te na domaćem terenu, na red je došla velika zagrebačka promocija albuma.

Upravo je svirka u Tvornici kulminacija dosadašnje mini turneje na kojoj su opravdali svoj status senzacije i pokazali da vladaju regijom. Predstavit će nove stvari, ali i neke stare hitove u kojima pjevaju o svakodnevnim patnjama i radostima običnog čovjeka, a u goste dolaze operna pjevačica Marta Musap i Miljenik Sreće Giovanni Furlan, ljubitelj i ljubimac žena.

Interes za Brkovima uvelike nadmašuje prošlogodišnji kad je u Tvornici bilo više od 1500 ljudi. Zasad je u prodaji ostala tek 1/3 kapaciteta kluba i očekuje se da će biti rasprodana par dana uoči koncerta.

Peti studijski album “Pizda materina” objavljen je 8. ožujka od kada ga se besplatno, kao i cijelu diskografiju Brkova, može skinuti sa službenog web sitea. Koliko su dobro udarili start s novim albumom govori i činjenica da je brojka skinutih albuma veća od 30 tisuća primjeraka.

Osim naslovne pjesme novog albuma, koja je veliki koncertni favorit, u prvi plan su iskočile obrada Baneta Bojanića “Samo pijan mogu” i “Balkan star”, te “Nevjernica” za koje su snimljeni video spotovi, a u pripremi su i spotovi za druge singlove.

Band koji je spojio po mnogima nespojivo, okupio pritom ogromnu i vjernu vojsku fanova, te zadržao tijekom cijele karijere iskrenu Do it yourselft poslovnu politiku, danas je vjerojatno najatraktivnija live sila u državi. Njihovi koncerti, divlji i neobuzdani, sudaraju punk energiju s jedne, te narodni melos s druge strane. Sve to izvrsno odsvirano i vizualno briljantno predstavljeno pod komandantskom palicom vokala Shamse 69.

Nakon tvornice Brkovi nastavljaju sa serijom koncerata u regiji kojima će promovirati album ”Pizda materina”:
30.05. Valpovo-Hypnotic
13.06. Beograd-Bašta KST-a
14.06. Rijeka-Fiumanka
20.06. Osijek-UFO Fest
24.06. Požega-Bazeni
27.06. Mostar-Summer Fest
28.06. Kragujevac-Arsenal Fest
19.07. Velika Gorica-Svadba (Branka i Ante)
26.07. Sinj-SARS Fest

Ulaznice za zagrebački koncert 17.05.u prodaji su po cijeni od 55 kn, a ako ih ostane na dan koncerta će cijena iznositi 65 kn.

Prodajna mjesta:
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
www.eventim.hr


Objavljeno 10.05.2014.

Vremeplov

Moj je cilj biti jedno s glazbom. Svoj sam život posvetio toj umjetnosti.
Jimi Hendrix