Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi u Dublinu!

Brkovi u Dublinu!Jedan od najtraženijih bendova naše regije, zagrebački Brkovi, bogatom koncertnom rasporedu dodali su nastup u Dublinu gdje će svirati 29.10.

Sve popularnija destinacija za mlade ljude iz Hrvatske ugostit će punk folk wellness petorku u tamošnjem klubu Fibber Magees, a očekuje se da će nastup biti rasprodan.

”Sve je spremno za put u Dublin! Avionske karte su kupljene i sad samo ostaje da sačekamo taj 29.10. Jako smo uzbuđeni, bit ce to brutalna fešta i emotivan susret s nekim poznatim licima koja smo ranije susretali na svirkama po Slavoniji, ali ljudi su nažalost zbog ekonomske situacije u zemlji morali napustiti svoje domove. Drago nam je da su se tamo uspjeli organizirati i uputiti nam poziv za svirku. Krećemo dan ranije, tako da ćemo imati dovoljno vremena za odmor i zabavu usput. Planiramo u povratku malo svratiti i u Budimpeštu jer odande letimo. Nas 6 kretena u istom avionu, već žalim osoblje i ostale putnike.” - pojasnio je plan puta u Dublin Shamso iz Brkova.

Nakon što su proteklu godinu Brkovi punili brojne klubove i najveće dvorane regije, i ove jeseni bogat koncertni raspored ih vodi po našoj i susjednim zemljama na krilima novog odličnog albuma “Torzo Dade Topića”.

Prije odlaska u daleku Irsku, Brkovi će svirati u susjednoj Sloveniji, gdje je 30. rujna zakazan nastup u AKC Sokolcu u Novom Mestu. Koncertni popis nastavlja se velikim Tulumom u zagrebačkom Domu sportova gdje će 15. listopada u žestokom punk rock izdanju Brkovi dijeliti pozornicu s Hladnim pivom i Šankom. Nakon toga su u pulskom Uljaniku 21. listopada, a dan nakon, 22. listopada, Brkovi su u Ravnoj Gori na projektu Mladi Mladima.

Objavljeno 20.09.2016.

Vremeplov

Izlazimo iz jednog nasilnog razdoblja u kojem su dominirale materijalističke vrijednosti i manipuliranje ljudskim životima zbog tzv. Viših ciljeva, a ustvari interesa različitih elita i ulazimo u doba u kojem će prevladavati duhovnost, tolerancija i nematerijalne vrijednosti.
Saša Antić (TBF), intervju za RiRock.com