Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi u Dublinu!

Brkovi u Dublinu!Jedan od najtraženijih bendova naše regije, zagrebački Brkovi, bogatom koncertnom rasporedu dodali su nastup u Dublinu gdje će svirati 29.10.

Sve popularnija destinacija za mlade ljude iz Hrvatske ugostit će punk folk wellness petorku u tamošnjem klubu Fibber Magees, a očekuje se da će nastup biti rasprodan.

”Sve je spremno za put u Dublin! Avionske karte su kupljene i sad samo ostaje da sačekamo taj 29.10. Jako smo uzbuđeni, bit ce to brutalna fešta i emotivan susret s nekim poznatim licima koja smo ranije susretali na svirkama po Slavoniji, ali ljudi su nažalost zbog ekonomske situacije u zemlji morali napustiti svoje domove. Drago nam je da su se tamo uspjeli organizirati i uputiti nam poziv za svirku. Krećemo dan ranije, tako da ćemo imati dovoljno vremena za odmor i zabavu usput. Planiramo u povratku malo svratiti i u Budimpeštu jer odande letimo. Nas 6 kretena u istom avionu, već žalim osoblje i ostale putnike.” - pojasnio je plan puta u Dublin Shamso iz Brkova.

Nakon što su proteklu godinu Brkovi punili brojne klubove i najveće dvorane regije, i ove jeseni bogat koncertni raspored ih vodi po našoj i susjednim zemljama na krilima novog odličnog albuma “Torzo Dade Topića”.

Prije odlaska u daleku Irsku, Brkovi će svirati u susjednoj Sloveniji, gdje je 30. rujna zakazan nastup u AKC Sokolcu u Novom Mestu. Koncertni popis nastavlja se velikim Tulumom u zagrebačkom Domu sportova gdje će 15. listopada u žestokom punk rock izdanju Brkovi dijeliti pozornicu s Hladnim pivom i Šankom. Nakon toga su u pulskom Uljaniku 21. listopada, a dan nakon, 22. listopada, Brkovi su u Ravnoj Gori na projektu Mladi Mladima.

Objavljeno 20.09.2016.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders