Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi u Hali sportova Beograd

Brkovi u Hali sportova BeogradZagrebačka punk rock wellness mašina Brkovi održat će svoj najveći solo nastup u beogradskoj Hali sportova u petak, 01. 04.2016.

Nakon Hladnog piva Brkovi su prvi hrvatski bend koji će u Beogradu svirati samostalan koncert u velikoj dvorani. Rezultat je to neumornog “terenskog rada” kojeg brkati momci već godina odrađuju u cijeloj regiji. Prirodno, korak po korak, počevši od malih klubova i alternativnih festivala grupa se eklsplozivnim, notornim nastupima probila do najvažnijih koncertnih prostora našeg podneblja te, naposlijetku, i velikih sportskih dvorana.

Popularnost koju bend uživa u susjednoj Srbiji je evidentna. Naše grupe jako rijetko dolaze do prilike solo nastupati u tamošnjim dvoranama, stoga uspjeh Brkova spade među iznimne poduhvate. Podršku fanova su imali oduvijek, ali tek rasprodanim koncertom u zagrebačkom Domu sportova regionalni mediji su polako počeli shvaćati moć ove punk folk petorke.

Nastup u Beogradu nije šala već je na rasporedu 1. travnja. Tjedan kasnije, točnije 8. i 9. grupa će na dva dana zaposjesti zagrebačku Tvornicu kulture. Osim bezvremenskih hitova s prošlih izdanja poput “Opasno s drogiram”, “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Kurvo prokleta”, “Balkan star”, “Nisam ja za tebe”, “Pizda materina”, “Mala” i mnogih drugih Brkovi će publici predstaviti novi album “Torzo Dade Topića”.

Objavljeno 27.01.2016.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)