Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi u Hali sportova Beograd

Brkovi u Hali sportova BeogradZagrebačka punk rock wellness mašina Brkovi održat će svoj najveći solo nastup u beogradskoj Hali sportova u petak, 01. 04.2016.

Nakon Hladnog piva Brkovi su prvi hrvatski bend koji će u Beogradu svirati samostalan koncert u velikoj dvorani. Rezultat je to neumornog “terenskog rada” kojeg brkati momci već godina odrađuju u cijeloj regiji. Prirodno, korak po korak, počevši od malih klubova i alternativnih festivala grupa se eklsplozivnim, notornim nastupima probila do najvažnijih koncertnih prostora našeg podneblja te, naposlijetku, i velikih sportskih dvorana.

Popularnost koju bend uživa u susjednoj Srbiji je evidentna. Naše grupe jako rijetko dolaze do prilike solo nastupati u tamošnjim dvoranama, stoga uspjeh Brkova spade među iznimne poduhvate. Podršku fanova su imali oduvijek, ali tek rasprodanim koncertom u zagrebačkom Domu sportova regionalni mediji su polako počeli shvaćati moć ove punk folk petorke.

Nastup u Beogradu nije šala već je na rasporedu 1. travnja. Tjedan kasnije, točnije 8. i 9. grupa će na dva dana zaposjesti zagrebačku Tvornicu kulture. Osim bezvremenskih hitova s prošlih izdanja poput “Opasno s drogiram”, “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Kurvo prokleta”, “Balkan star”, “Nisam ja za tebe”, “Pizda materina”, “Mala” i mnogih drugih Brkovi će publici predstaviti novi album “Torzo Dade Topića”.

Objavljeno 27.01.2016.

Vremeplov

Spavat ću kad umrem.
Warren Zevon