Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi - Virtualna birtija s publikom iz cijelog svijeta

Brkovi - Virtualna birtija s publikom iz cijelog svijetaPovoljnije ulaznice za online koncert grupe Brkovi digli su na noge fanove iz cijelog svijeta. Svirka u digitalnoj birtiji planirana je za 6. ožujak, a do nadolazeće nedjelje, 21. veljače, ulaznice se mogu kupiti po 50 kn, što je izazvalo masovnu reakciju ponajviše u Hrvatskoj, Njemačkoj, Srbiji i Bugarskoj. Jednako oduševljenje vlada i unutar benda koji već naveliko istražuje produkcijske mogućnosti ovakvog nastupa.

„Vidjet ćete, izgleda kao prava pozornica, meni čak izgleda bolje od većine pozornica na kojima smo do sada svirali. Sve ide uživo i publika će imati, čini mi se, opciju da galami na nas preko tastature, dok piju piće i zabavljaju se” – prenio je u jednom intervjuu svoje prve dojmove pjevač Brkova Shamso69.

Povoljna prva cijena ulaznica motivirala je fanove benda, pa je prodaja sjajno krenula u cijeloj regiji, pri čemu prednjače Hrvatska i Srbija, zatim Njemačka koja bilježi najviši broj od zapadnoeuropskih zemalja te Bugarska, kao zemlja u kojoj su puno puta nastupali i imaju ozbiljan broj sljedbenika. Nakon njih slijede države kao što su SAD, Švedska, Irska, Velika Britanija, Danska i Italija. “Nama se stalno javljaju ljudi širom sveta, a jutros su mi javili da je jedna karta kupljena u Luksemburgu“ – poručuju iz tabora Brkova.

Kroz digitalnu birtiju protutnjat će “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“, „Znanac“, „Skupe bombonjere“, „Odlazim“, „Slušaj sada dobro“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane čak 57 milijuna puta! Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2020. od 683.000 slušanja na Spotifyju i 526.000 na Deezeru i činjenica da su Brkovi jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regije, koji su uredno rasprodavali velike dvorane po svih državama, jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret.

Dok se situacija ne normalizira koncert 6. ožujka u 21 sat bit će idealna prilika da se cijela Hrvatska, regija, dijaspora i ostatak svijeta skupi na jednom mjestu.

Ulaznice za virtualan koncert Brkova u prodaji su od danas do 21. veljače po cijeni od 50 kn. Od 22. veljače do 5. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na sam dan koncerta 90. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku.

Objavljeno 20.02.2021.

Vremeplov

Natječem se sam sa sobom i gubim…
Roger Waters (Pink Floyd)