Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi za sitne pare u cijeloj regiji

Brkovi za sitne pare u cijeloj regijiNakon izuzetno uspješnih nastupa u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i Splitu zagrebačka punk folk wellness petorka Brkovi objavljuje cijeli niz koncerata u sljedećih nekoliko mjeseci.

Podsjetimo, bend je prvog travnja napunio beogradsku Halu sportova, a već sljedeći tjedan, točnije 08. i 09.04. isto ponovio u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Sarajevska Sloga i splitska O’Hara preživjele su udar Brkova središnjeg vikenda u ovom mjesecu. Na tih pet nastupa Brkove je vidjelo gotovo osam tisuća fanova što samo pokazuje koliku izuzetnu snagu bend ima u tim gradovima.

Grupa sad objavljuje cijeli niz nastupa na kojima će promovirati aktualan album “Torzo Dade Topića” i podsjetiti na velike hitove s prethodnih izdanja.

Posljednjeg dana travnja Brkovi će, nakon puno godina, ponovo doći u Sisak i to na proslavu Dana rada koja će se održati u perivoju Viktorovac. Novootvoreni klub Hangar na osječkom aerodromu ugostit će bend 07.05.

Sljedeći vikend na redu su dvije bikerske fešte – 13. su u Umagu, a 14. na najvećem motosusretu u Hrvatskoj, Mega Bikersima u Slavonskom Brodu. Zadnja dva datuma u svibnja pripala su svirkama u Našicama i na Blokstok festu u Novom Sadu gdje je besplatan ulaz.

Riječka Fiumanka vidjet će Brkove 11., a motosusret u Samoboru 25.06. Kranjski Trainstation Squat ugostit će bend treći put 06.07, a njihov omiljeni grad, Gospić, na rasporedu je 06.08.

Zasad posljednja dva potvrđena datuma pripala su Evergreen Festu. Dva potpuno odvojena događaja u dva grada bookirali su Brkove kao headlinere svog programa. Shamso i dečki zasvirat će tako 12. u Prijedoru, a 13.08. u Čitluku.

Objavljeno 29.04.2016.

Vremeplov

Moje ime nije neka velika fora. Nema nikakvo značenje. Pokušavao sam dugo otarasiti se tereta mita o Bob Dylanu.Bob Dylan