Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bryan Adams - prvi puta u zagrebačkoj Areni

Bryan Adams - prvi puta u zagrebačkoj AreniBryan Guy Adams, kanađanin engleskog podrijetla, definitivno je jedan od onih izvođača koje slušamo »cijeli život« i pjevušimo njegove hitove, poput »Everything I do«, »Have you ever really loved a woman«, »Run to you«, »Please forgive me« i još mnogi drugi, stoga ne čudi da je dobitnik mnogih nagrada i nominacija, od kojih su najprestižnije – 20 Juno nagrada, 15 Grammy nominacija te pobjeda u kategoriji Najbolja pjesma napisana za film (Roobin Hood, »Everything I do«).

Ovaj se svestrani umjetnik, s prodanih više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, učinio jednim od najprodavanijih izvođača svih vremena! Uz pjevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj obol i u svijetu fotografije, a ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams fondation te kroz aktivizam u borbi za prava/zaštitu životinja.

Bili njegov fan ili ne, svakako mu moramo priznati zavidnu i prije svega - aktivnu karijeru, dugu više od 35 godina, čime se rijetko koji muzičar može pohvaliti. Adams ne samo da, poput nekih svojih kolega, ne živi na starim lovorikama, već naprotiv, konstantno evoulira i ničime ne idaje naslutiti da bi mogao usporiti.

Najnoviji album »Get up«, ujedno je i njegov 13. studijski album, nastao u suradnji sa dugogodišnjim suradnikom Jim Vallanceom i producentom Jeff Lynneom, glasovitim frontmenom grupe Electric Light Orchestra. Sadržava ukupno trinaest pjesama – devet potpuno novih, studijskih te četiri akustične u kojima je naglašena jedinstvenost vokala BA.

Upravo ovim albumom promovira i svoju turneju, koju ćemo s veseljem dočekati 9.11.2017 u Areni. Ulaznicesu u prodaji putem Eventim sustava po cijenama od: 299 /349 / 399 / 750 kn.

Objavljeno 01.11.2017.

Vremeplov

Čovjek najbolje živi od onog što najbolje radi, a najbolje radi ono što najviše voli.
Miroslav Tadić