Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bryan Ferry predstavlja “Olympiu”

Bryan Ferry predstavlja “Olympiu”U svojoj dugoj karijeri Bryan Ferry izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže a u Beogradskoj areni nastupiće 20.09. u okviru turneje kojom promoviše svoj novi album „Olympia”.

Za svoj album “Olympia” Bryan Ferry je ponovno okupio Roxy Music te su na albumu između ostalih, radili i članovi Pink Floyda, RHCP, Radiohead i Scissor Sisters.

Bryan Ferry je najavivši album pod nazivom ”Olympia”, uspio okupiti kolege iz nekedašnjeg benda Roxy Music, i to prvi put od 1973. godine i albuma ”For Your Pleasure”. Međutim, lista gostiju se tu nije završila - kao suradnici na albumu su se pojavili i David Gilmour (Pink Floyd), Flea (Red Hot Chili Peppers), Scissor Sisters, Mani (Primal Scream), Nile Rodgers (Chic) i Jonny Greenwood (Radiohead). O ovom, tada budućem, albumu Ferry je kratko prokomentarirao za The Times:
”Roxy Music su se ponovo okupili u studiju, i nakon par dana, ili možda par tjedana, shvatio sam da zapravo ne želim ponovo raditi ’Roxy’ album.”

Impresivnu listu gostiju upotpunjuju i Groove Armada. Na albumu se našla verzija pjesme ”Shameless”, koju je bend s Ferryjevim vokalima već predstavio na svom albumu.

Ferryiju će ovo biti treći posjet Beogradu. Fanovi koji su kupili karte za koncert u travnju iste koriste za novi datum, 20.09. Oni koji su poželjeli čuti Bryan Ferryija u živo u Areni Beograd: ulaznice su u prodaji po cijenama: 29e, 35e, 38e, 45e, 55e i 60e.

Mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, „Ušće” Šoping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, Gigstix Novi Sad i preko sajtova http://www.arenabeograd.com/, http://www.tickets.rs/ i http://www.eventim.rs/

Objavljeno 10.09.2011.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven