Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Buč Kesidi predstavlja singl “Curimo po asfaltu” i najavljuje novi album

Buč Kesidi predstavlja singl “Curimo po asfaltu” i najavljuje novi albumBuč Kesidi, sjajan pančevački dvojac, predstavlja singl i prateći video spot za pjesmu “Curimo po asfaltu” kojom najavljuju treći album.

”Ovo je prvi singl kojim najavljujemo novi album. Uzbudljivo nam je jer mislimo da pesma, kao i album koji najavljuje, zvuči malo drugačije. I proces pisanja i snimanja pesme je bio kompleksniji i intimniji nego do sada tako da je u pitanju nešto novo za nas”, poručuje Buč Kesidi.

Novi i treći po redu studijski album benda bit će objavljen na proljeće iduće godine, a pratit će ga nekoliko velikih koncerata.Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno glazbeno ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspjeha albuma “Euforija” i istoimene turneje s kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hype u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na ljestvice najboljih izdanja te godine, donio im nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni europski album, a bend je snimio i prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe Buč Kesidi naziva, novim singlom uvode u još jedno poglavlje svog rada.

Pjesma “Curimo po asfaltu” dostupna je na svim streaming servisima.

Objavljeno 06.12.2022.

Vremeplov

Dvije osobe gledaju nekog tipa u baru... jedan vidi odrpanca drugi zvijezdu.
Beck Hansen