Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Buč Kesidi u Zagrebu 5 dana za redom

Buč Kesidi u Zagrebu 5 dana za redomGrupa Buč Kesidi rasprodana je open air koncert na beogradskom Kalemegdanu. Sjajna je to uvertira za rekordnih pet nastupa koliko ih minimalno čeka u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti od 24. do 29. rujna.

Beogradski nastup na kultnoj lokaciji samo je još jednom potvrdio da pančevski indie dvojac Buč Kesidi uživa status regionalnih zvijezda. Otvorivši koncert sa singlom “Euforija” bend je začarao publiku koja je nastavila pjevati pjesme u sav glas. Kultni novinar Žikica Simić nakon koncerta je ustvrdio da je rock’n’roll živ i zdrav, a energiju i entuzijazam publike usporedio s onim na koncertima Elvisa Presleyja ili Beatlesa.

Savršen je to uvod u koncertni pohod na Zagreb, a rock dvojac Buč Kesidi u prekrasnom dvorištu Akademije u Ilici 85 zasad će održati ukupno pet koncerata, od kojih su čak tri već rasprodana. Po prvi puta od 80-tih i kultne serije koncerata grupe Azra u Kulušiću jedan bend će nastupati više od tri dana zaredom u Zagrebu.

Bez sumnje najznačajnije novo regionalno ime na sceni u zadnje dvije godine, fantastičnim albumom “Euforija”, kojeg prati i koncertni film, proizveo je ogroman hype. Zagreb je uhvatila Euforija. Podsjetimo, prve dvije svirke rasprodale su se za manje od 10 sati, a njima se uskoro pridružila i treća, stoga su dodana još dva datuma u istom prostoru – 28. i 29. rujna.

Oba dodana koncerta su u limitiranom kapacitetu od po 400 ulaznica. U prodaji su po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 100 kn.

Objavljeno 08.09.2021.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare