Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bugarski etno-jazz u Močvari: 34’O

Bugarski etno-jazz u Močvari: 34’OBugarski sastav 34’O (Three For All) u Močvaru dolazi u sklopu njihove balkanske turneje u ponedjeljak 23.08.2021., a svoj stil najbolje opisuju riječima: ”We are a witty aspiring trio with tremendous energy and unforgiving charms and we are firm believers in modesty, freedom and butter.”

Ovaj bugarski jazz fusion trio osnovan je 2018. godine u Sofiji. Iako je trojac duže vrijeme surađivao na odvojenim projektima, 34’O bend je nastao nakon što su počeli svirati vlastite aranžmane kubanskih skladbi na električnoj gitari i saksofonu.

34’O ima specifičan zvuk inspiriran jazz tradicijom u kombinaciji s kubanskim i balkanskim ritmovima. Njihov glazbeni stil nije strogo definiran već često eksperimentiraju s elektronikom, vokalima, različitim aranžmanima ili kolaboracijom s glazbenicima iz drugih žanrova i glazbenih stilova.

Svoje umijeće je bend izbrusio na koncertima, a od 2019. su održali više od 50 koncerata te s nastupima nisu stali ni za vrijeme pandemije pa su koristili svaku priliku da se popnu na pozornicu i svoje umijeće pokažu pred publikom. Često surađuju s drugim glazbenicima pa su tako i snimili nekoliko glazbenih videa s drugim bugarskim glazbenicima gdje su se okušali u raznim stilovima - osim jazza i kubanske glazbe, ’plovili’ su balkanskim, južnoameričkim, ali i elektronskim zvucima. 34’O nikada ne bježe od suradnje i eksperimentiranjem u svojem glazbenom izboru.

Objavljeno 20.08.2021.

Vremeplov

Znam da sam paranoičan i neurotičan, napravio sam karijeru od toga.
Thom Yorke (Radiohead)