Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Children Of God” grupe Swans dostupan na vinilu

”Children Of God” grupe Swans dostupan na viniluAmerički eksperimentalni rock sastav Swans, svojim je radom od osnutka 1982. godine doprinosio razvoju noise rock, post-punk, industrial i post-rock scene, a tome je svakako pridonio i album ”Children of God“ objavljen 1987.

Ovaj petak, 13. studenog 2020. dočekali smo njegovo remasterirano izdanje zahvaljujući etiketama Mute i Young God Records, a album je po prvi put nakon više od trideset godina dostupan na vinilu u svom originalnom dizajnu. Album je u Dancing Bearovim poslovnicama i na web shopu dostupan kao CD i LP izdanje koje uključuje i live album ”Feel Good Now“ snimljen iste godine na europskoj turneji ”Children of God“. Oba albuma dostupna su odvojeno i na vašim omiljenim streaming servisima.

Kako otkriva osnivač benda, Michael Gira, istražujući nove, nepoznate glazbene teritorije bend je te godine proveo šest tjedana u staroj, izoliranoj srednjovjekovnoj pilani u Cornwallu te unatoč opipljivim tenzijama među tadašnjim članovima sastava i danas smatra da se radilo o najboljoj live postavi Swansa u povijesti benda, a Brandon Stosuy (Pitchfork,2003.) složit će se da se radi o jednom od njihovih najjačih albuma.

Objavljeno 21.11.2020.

Vremeplov

Ljepota muzike je u ljepoti čovjeka koji je donese.
Dado Topić