Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Chriss Botti dolazi u Beograd!

Chriss Botti dolazi u Beograd!Jedan od najtalentiranijih i najpoznatijih trubača današnjice, Chris Botti održati će koncert u Beogradskoj areni, 28.06.u okviru scene Arena Session. U intimnoj atmosferi, na koncertu Chrisa Bottija nastupiti će Lena Kovačević i Vasil Hadžimanov bend.

Od objavljivanja albuma ”When I Fall in Love” 2004. godine, Chris Botti je postao najtraženiji i najprodavniji američki jazz instrumentalist. Njegova izvođenja privukla su srca ljubitelja pop muzike što mu je donjelo četiri ”broj 1” albuma, i više zlatnih i platinastih tiraža kao i Grammy nagrada.

Master umjetnik i izvođač, Chris Botti, koji je prodao blizu 3 milijuna albuma širom svijeta, tijesno je povezan s brojnim najboljim muzičarima na svijetu, koketirajući s različitim muzičkim pravcima, popom, jazzom i klasičnom muzikom.

Tijekom tri desetljeća, Botti je nastupao i snimao s najboljima u muzici kao što su legendarni Frank Sinatra, Josh Groban, Michael Buble, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell i Steven Tyler (Aerosmith) a proslavili su ga nastupi sa Stingom.

Nastupajući 250 dana godišnje, Chris i njegov nevjerovatni bend surađivao je s brojnim simfonijskim orkestrima na prestižnim svijetskim pozornicama kao i na ceremoniji za dodjelu Nobelove nagrade.

NewYork Times za Bottija kaže ”lako ga je zavoljeti” dok je sam Botti izjavio da mu je jedina želja bila da čuje kritiku „on je jednostavno trubač”.

Od prvog solo albuma 1995. godine i pritajene romantike, Chris Botti je postigao slavu u oblasti suvremene, zrele pop muzike.

Njegov stil, jazzom prošaran, vodi korake iz kasnih pedesetih Miles Davis, negdje između „Porgy and Bess” i „Kind of Blue”, obilujući melodičnim linijama i raspoloženjem. On je Stingov „ljubimac” i Oprin „štićenik” s izgledom koji zrači i koji svaka kamera voli.

People Magazine proglasio je Chrisa u 50 najljepših muškaraca na svijetu.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni koncert su u prodaji po cijenama od 29e, 33e i 35e na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće” šoping centar, knjižara Delfi (SKC), Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Objavljeno 15.06.2011.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com