Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

CHUI najavljuje nekoliko atraktivnih ljetnih nastupa

CHUI najavljuje nekoliko atraktivnih ljetnih nastupaChuijevci privode kraju svoj novi album koji će svjetlo dana ugledati na jesen te odlaze na zasluženi ljetni odmor kojeg će rado prekinuti nekoliko puta zbog koncertnih nastupa koje obožavaju. Tako ćete, tijekom ljeta, imati priliku Chui vidjeti i čuti na sljedećim lokacijama:

04.07.2019. Koprivnica – Fest jazza 2019. / 20:30 Chui i Jazz orkestar HRT-a
U slučaju lošeg vremena, koncerti će se održati u Domu mladih Koprivnica.

„Fest jazza Koprivnica 2019.“ međunarodni je ljetni open-air festival koji se ove godine održava jubilarni peti put te ćete i u ovogodišnjem izdanju moći ćete uživati u izvedbama izvrsnih europskih i svjetskih glazbenika.

Prve večeri nastupit će jedna od najposebnijih hrvatskih grupa posljednjih godina: Chui zajedno sa Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije i projektom “Chui ovu glazbu” za koji su dobili nagradu Porin za najbolji jazz album 2018. godine. U slučaju lošeg vremena, koncerti će se održati u Domu mladih Koprivnica. Ulaz na sve programe je slobodan.

26.7. Rijeka - Sailor Seet & Salt Music Festival

Novi riječki festival “Sailor – Sweet & Salt Festival” na jedinstven način spaja znanost, umjetnost i popularnu kulturu te nakon prošlogodišnjeg premijernog izdanja slijedi i ovogodišnje održavanje festivala koji se realizira kao dio projekta ’Slatko i slano’ u sklopu programa Rijeka - Europska prijestolnica kulture 2020.

26. srpnja program počinje od 20:00 sati i družimo se na Senjskom pristaništu (Luka Rijeka) gdje će se na pozornicu Sailora popet Chui.

Ulaznice u sustavu Entrio u pretprodaji 60kn, na dan festivala 80kn.

4.8.2019. Primošten - Super Uho festival

U svom šestom izdanju SuperUho se prisjeća festivala koji je kroz deset godina postojanja uvelike promijenio percepciju jazz glazbe u Hrvatskoj, te drastično promijenio strukturu publike na jazz koncertima na kojima je unatrag 15 godina počela prevladavati mlada, mahom studentska populacija. Tako će 10 godina nakon gašenja zagrebačkog NO Jazz festivala Primošten uživati u zvukovima nekih od najznačajnijih svjetskih imena jazz i, naravno, ne samo jazz glazbe, što znači da nas ove godine očekuje intimnije i akustičnije izdanje festivala.

Ulaznice su u pretprodaji, a više informacije potražite na http://www.superuho.com.hr/ulaznice

Objavljeno 01.07.2019.

Vremeplov

Osjećam da me nitko ne može dodirnuti dok god govorim istinu.
Henry Rollins