Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Chui osvojili dvije nagrade Rock&Off!

Chui osvojili dvije nagrade Rock&Off!Na nedavno održanoj petoj dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off, saznali smo da su Dancing Bearovi space jazz rock genijalci Chui imali najviše razloga za slavlje s osvojene dvije statue.

Chuijev aktualni album ”Zagreb-Berlin” tako je ovom prilikom proglašen Albumom godine, a Chui su i apsolutni dobitnici u kategoriji Jazz&Off izvođača godine, čime su i više nego zasluženo potvrdili prethodna dosadašnja ostvarenja i uspjehe.

Time su Chui na velikom glazbenom slavlju u prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture dobili zaista veliko priznanje od strane iskusnog Rock&Off žirija koji je sastavljen od 87 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija.

Podsjećamo kako su Chui zasigurno jedno od najvrijednijih glazbenih imena koja su neupitno obilježila 2022. godinu na hrvatskoj glazbenoj sceni objavom šestog studijskog albuma ”Zagreb-Berlin” u digitalnom obliku te na dvostrukom vinilu kojeg krasi fascinantna naslovnica našeg vrhunskog stripaša i ilustratora Igora Kordeja.

Tu je i nedavno objavljeni spot za singl ”Symphony Of A Metropolis Act I” u režiji Arsena Oremovića koji je u prosincu 2022. prikazan na velikom platnu Kina Tuškanac nakon čega je pozdravljen velikim pljeskom. Šećer na kraju uslijedio je i krajem 2022. kada su Chui dobili i najviše glasova za aktualni album u tradicionalnoj anketi tjednika Nacional za najbolje izdanje 2022. godine, odnosno anketi provedenoj među 35 novinarki, novinara i glazbenih kritičara koji sustavno prate hrvatsku glazbenu produkciju.

Objavljeno 10.02.2023.

Vremeplov

Odlaskom u Pariz sam prekinuo dosta automatskih nizova stvari, doveo u pitanje dosta toga što mi se činilo samo po sebi razumljivim i našao se u situacijama koje me, da sam ostao, ne bi zadesile.
Darko Rundek, intervju za RiRock.com