Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Chui ovu glazbu’

’Chui ovu glazbu’Zagrebački Vip Club i grupa CHUI predstavljaju novi glazbeni program četvrtkom ’Chui ovu glazbu’...

Program će u četvrtak 29.01. otvoriti CHUI. Ulaz je besplatan, a početak zakazan za 22 sata

Osim nastupa bendova i jam sessiona koje će izvoditi posebni gosti, večer ’Chui ovu glazbu’ završavat će DJ D-Gree svojim plesnim ritmovima.

Ulaz na ’Chui ovu glazbu’ bit će uvijek besplatan, cijene pića spuštene na promotivne cijene, baš kao i cijene CD izdanja koja će bendovi predstavljati u sklopu ovog programa čiji je zadatak promovirati jazz, soul, funk, elektroniku, psihodeliju, ambijentalnu glazbu, etno, hip-hop i mnoge druge glazbene stilove.

Chui ovu glazbu je novi glazbeni program koji kreće u četvrtak 29. siječnja u Vip clubu. Glazbenim sladokuscima već dobro poznati bend Chui će kroz taj program publici predstaviti domaće snage suvremenog klupskog jazza kakvom pripadaju i sami Chuievci. Jazz, funk, rock, elektronika, psihodelija, ambijentalna glazba, etno, hip hop, drum’n’bass, dub, tehno i mnogi drugi glazbeni stilovi susrest će se svi na jednom mjestu u Vip clubu.

Uz nastupe bendova očekuje vas i jam session sa posebnim glazbenim gostima, a večer će završiti u plesnim ritmovima DJa D-Gree.

Koncertni program otvara Chui koji će se za tu priliku u drugom dijelu koncerta proširiti u Chui All Stars pa će im se na pozornici pridružiti članovi prve postave bubnjar i udaraljkaš Đuro Dobranić i trubač Andrej Jakuš, uz njih prvi put će s njima nastupiti uživo i njihov producent i majstor analognih sintesajzera Hrvoje Nikšić, a listu gostiju će zaokrižiti gitarist Ivan Kapec kao uvod u sljedeći nastup kad će nastupiti sa svojim bendom Capiscone. Večer će zaokružiti plesnim funk jazz repertoarom DJ D-Gree.

Sljedeći nastup će 5.veljaće održati Capiscone, a 19. veljaće nam u klub dolazi Krunoslav Levačić sa svojim bendom Phonic Zoom.

Na koncertima će se moći i po povoljnim cijenama nabaviti domaća cd izdanja bendova koji će se predstaviti kroz program. Ulaz na svaki nastup je slobodan, a očekuju vas i akcijske cijene pića (Staropramen 12kn)

Koncerti počinju u 22:00.

Objavljeno 29.01.2015.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com