Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Chui ovu glazbu’

’Chui ovu glazbu’Zagrebački Vip Club i grupa CHUI predstavljaju novi glazbeni program četvrtkom ’Chui ovu glazbu’...

Program će u četvrtak 29.01. otvoriti CHUI. Ulaz je besplatan, a početak zakazan za 22 sata

Osim nastupa bendova i jam sessiona koje će izvoditi posebni gosti, večer ’Chui ovu glazbu’ završavat će DJ D-Gree svojim plesnim ritmovima.

Ulaz na ’Chui ovu glazbu’ bit će uvijek besplatan, cijene pića spuštene na promotivne cijene, baš kao i cijene CD izdanja koja će bendovi predstavljati u sklopu ovog programa čiji je zadatak promovirati jazz, soul, funk, elektroniku, psihodeliju, ambijentalnu glazbu, etno, hip-hop i mnoge druge glazbene stilove.

Chui ovu glazbu je novi glazbeni program koji kreće u četvrtak 29. siječnja u Vip clubu. Glazbenim sladokuscima već dobro poznati bend Chui će kroz taj program publici predstaviti domaće snage suvremenog klupskog jazza kakvom pripadaju i sami Chuievci. Jazz, funk, rock, elektronika, psihodelija, ambijentalna glazba, etno, hip hop, drum’n’bass, dub, tehno i mnogi drugi glazbeni stilovi susrest će se svi na jednom mjestu u Vip clubu.

Uz nastupe bendova očekuje vas i jam session sa posebnim glazbenim gostima, a večer će završiti u plesnim ritmovima DJa D-Gree.

Koncertni program otvara Chui koji će se za tu priliku u drugom dijelu koncerta proširiti u Chui All Stars pa će im se na pozornici pridružiti članovi prve postave bubnjar i udaraljkaš Đuro Dobranić i trubač Andrej Jakuš, uz njih prvi put će s njima nastupiti uživo i njihov producent i majstor analognih sintesajzera Hrvoje Nikšić, a listu gostiju će zaokrižiti gitarist Ivan Kapec kao uvod u sljedeći nastup kad će nastupiti sa svojim bendom Capiscone. Večer će zaokružiti plesnim funk jazz repertoarom DJ D-Gree.

Sljedeći nastup će 5.veljaće održati Capiscone, a 19. veljaće nam u klub dolazi Krunoslav Levačić sa svojim bendom Phonic Zoom.

Na koncertima će se moći i po povoljnim cijenama nabaviti domaća cd izdanja bendova koji će se predstaviti kroz program. Ulaz na svaki nastup je slobodan, a očekuju vas i akcijske cijene pića (Staropramen 12kn)

Koncerti počinju u 22:00.

Objavljeno 29.01.2015.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)