Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Chui snimili novi album!

Chui snimili novi album!Nakon što su i kritika i publika odlično prihvatili njihov istoimeni debi, eskperimentalni funkyjaneri Chui vraćaju se s novim uzbudljivim albumom -’The Second Arrival’.

Na svom drugom dolasku, Toni Starešinić i Đuro Dobranić ostali su vjerni svom glazbenu izričaju, ali su cijelu svoj priču proširili suradnjom s vrhunskim glazbenicima koje čine

Andrej Jakuš, Vojkan Jocić, Branko Sterpin, Nenad Grahovac, Željka Veverec, Matthew McGrath, DJ Venom i Hrvoje Nikšić.

Izlazak albuma ’The Second Arrival’ CHUI će proslaviti 22.11. koncertom koji će se održati u sklopu internacionalnog KSET-ovog programa Zavod za eksperimentalni zvuk (ZEZ).

Tom prilikom CHUI će biti jedini predstavnici domaće glazbene scene.

Album je nešto ranije najavio sjajan groovey singl ’Venus Vs Mars’ koji na radijske frekvencije vraća punokrvni funk zvuk kakav imamo priliku rijetko čuti još od 70-ih i legendarnih ploča Tihomira Pop Asanovića. Iako nam Chui dolazi tek drugi put, singl ’Venus Vs Mars’ će nas uvjeriti da svemirci zapravo žive među nama već duže vrijeme. I za kraj da parafraziramo poznati slogan is ”dosjea X”: istina je definitivno tamo negdje vani... i na Chuievim zvučnim valovima

Objavljeno 22.11.2013.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža