Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Connect u radijski eter šalje „Otrov“

Connect u radijski eter šalje „Otrov“Tri mjeseca nakon posljednjeg singla, Connect u radijski eter šalje „Otrov“! Radi se naravno o novoj pjesmi u kojoj im je gostovao soul/funk pjevač Mario Huljev, inače dobitnik Porina za najboljeg novog izvođača 2013. godine.

Pjesma „Otrov“ za koju je snimljen i video spot ljubavnog je karaktera i melankoličnog prizvuka, a metaforički priča o opijenosti ženskom osobom.

„Pjesmu imamo već više od godinu dana i mislimo da je sad pravi trenutak za puštanje u eter. U ovom spotu smo se odlučili za malo drugačiji pristup i način snimanja što ćete se uvjeriti kad pogledate. Pjesma je mali odmak od karakterističnog klupskog zvuka grupe Connect“ – rekli su dečki iz Connecta

Iznimno radiofoničnu pjesmu, moderne produkcije potpisuje Bojan Šalamon – Shalla.

Mario Huljev koji slovi za jednog od najboljih muških vokala u Hrvatskoj bio je jako zadovoljan suradnjom s Connectom: “Suradnju s grupom Connect dogovarao sam nekoliko godina da bi se eto napokon i ostvarila. Bilo je samo pitanje vremena te senzibiliteta pjesme koji nam svima odgovara, pa se tako ”Otrov” pokazao kao idealan.

Svi mi dobijemo svoju dozu otrova u životu, kad tad, htjeli ili ne, tako da je gostovanje na istoimenoj pjesmi bilo osvježavajuće i nadasve pozitivno iskustvo. Nadam se da će i slušatelji uživati u našem zajedničkom ”otrovu”.

Spot je sniman u novootvorenom zagrebačkom klubu Opera i u Double Tree Hotelu by Hilton, a redateljske palice primio se Ivan Dražić.

Glavni ženski lik u spotu je mlada Petra Orlić, koja je 2015. godine bila Lice Dalmacije.

Objavljeno 07.12.2015.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)