Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Converse Rubber Tracks konačno u regiji!

Converse Rubber Tracks konačno u regiji! Program “Converse Rubber Tracks“ nastao je iz želje brenda Converse da glazbenoj zajednici u našoj regiji omogući i pokloni projekt preko kojega će talentirani umjetnici moći izraziti svoju kreativnost.

Svjetski priznati glazbeni program, koji po prvi put dolazi u regiju, pružit će mogućnost neafirmiranim bandovima snimati u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu, pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i Converse Rubber Tracks studija iz Brooklyna.

Platforma “Converse Rubber Tracks” otvara poziv za sve bandove s prostora Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. “Converse Rubber Tracks” počinje s aktivnostima u regiji u studenom 2014. i trajat će do svibnja 2015. godine.

U sklopu projekta “Converse Rubber Tracks“ svim zainteresiranim posjetiteljima, bit će pružena mogućnost prisustvovati zabavnim i edukativnim glazbenim radionicama koje će, na različite teme, održati najeminentniji domaći glazbenici i producenti. Radionice “Converse Rubber Tracks” održat će se u sljedećim gradovima do ožujka 2015. godine: Beograd, Novi Sadu, Niš, Zagreb, Split, Sarajevo, Banja Luka i Skoplje.

Prva radionica u okviru regionalne platforme “Converse Rubber Tracks” održat će se 15. studenoga u Domu omladine Beograda, s početkom u 12h uz besplatan ulaz. Predavači radionice su članovi kultnog punk-rock banda Ateist rap koji iza sebe imaju četvrt stoljeća postojanja i rada.

Mjesta i vremena održavanja ostalih radionica u regiji, od koiih su tri u Hrvatskoj, biti će uskoro objavljena. Nakon održanih radionica, u ožujku sljedeće godine uslijedit će glavni dio “Converse Rubber Tracks” projekta, prijavljivanje bendova i glasanje. Svi zainteresirani bandovi, bez obzira na žanr, moći će se prijaviti popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko portala converse.hr.

U najuži krug ući će bandovi odabrani putem glasanja fanova, a od 15 odabranih izvođača stručni žiri će odabrati njih 7 koji će dobiti priliku snimati u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu.

Izvođači će moći u studiju provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju glazbu. Nakon snimanja u Novom Sadu u svibnju sljedeće godine, najbolji bendovi s natjecanja “Converse Rubber Track” nastupit će na koncertu u Domu omladine u Beogradu.

Natjecanje “Converse Rubber Tracks“ se do sada održalo u SAD-u, Brazilu, Španjolskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj. “Converse Rubber Tracks” pružio je mogućnost više od 500 glazbenika da dožive jedinstveno iskustvo snimajući u vrhunskim profesionalnim studijima s timom iskusnih producenata, a bez troškova. Kroz “Converse Rubber Tracks” Converse se zahvaljuje kreativnom društvu i ljudima na promoviranju brenda kroz 105 godina dugu povijest.

Objavljeno 13.11.2014.

Vremeplov

Ja sam polako odabrala neki svoj ton i zvuk vokala tako da sad puno teže padam pod utjecaje.
Natali Dizdar