Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Converse Rubber Tracks konačno u regiji!

Converse Rubber Tracks konačno u regiji! Program “Converse Rubber Tracks“ nastao je iz želje brenda Converse da glazbenoj zajednici u našoj regiji omogući i pokloni projekt preko kojega će talentirani umjetnici moći izraziti svoju kreativnost.

Svjetski priznati glazbeni program, koji po prvi put dolazi u regiju, pružit će mogućnost neafirmiranim bandovima snimati u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu, pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i Converse Rubber Tracks studija iz Brooklyna.

Platforma “Converse Rubber Tracks” otvara poziv za sve bandove s prostora Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. “Converse Rubber Tracks” počinje s aktivnostima u regiji u studenom 2014. i trajat će do svibnja 2015. godine.

U sklopu projekta “Converse Rubber Tracks“ svim zainteresiranim posjetiteljima, bit će pružena mogućnost prisustvovati zabavnim i edukativnim glazbenim radionicama koje će, na različite teme, održati najeminentniji domaći glazbenici i producenti. Radionice “Converse Rubber Tracks” održat će se u sljedećim gradovima do ožujka 2015. godine: Beograd, Novi Sadu, Niš, Zagreb, Split, Sarajevo, Banja Luka i Skoplje.

Prva radionica u okviru regionalne platforme “Converse Rubber Tracks” održat će se 15. studenoga u Domu omladine Beograda, s početkom u 12h uz besplatan ulaz. Predavači radionice su članovi kultnog punk-rock banda Ateist rap koji iza sebe imaju četvrt stoljeća postojanja i rada.

Mjesta i vremena održavanja ostalih radionica u regiji, od koiih su tri u Hrvatskoj, biti će uskoro objavljena. Nakon održanih radionica, u ožujku sljedeće godine uslijedit će glavni dio “Converse Rubber Tracks” projekta, prijavljivanje bendova i glasanje. Svi zainteresirani bandovi, bez obzira na žanr, moći će se prijaviti popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko portala converse.hr.

U najuži krug ući će bandovi odabrani putem glasanja fanova, a od 15 odabranih izvođača stručni žiri će odabrati njih 7 koji će dobiti priliku snimati u profesionalnom studiju RTV Vojvodine u Novom Sadu.

Izvođači će moći u studiju provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju glazbu. Nakon snimanja u Novom Sadu u svibnju sljedeće godine, najbolji bendovi s natjecanja “Converse Rubber Track” nastupit će na koncertu u Domu omladine u Beogradu.

Natjecanje “Converse Rubber Tracks“ se do sada održalo u SAD-u, Brazilu, Španjolskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj. “Converse Rubber Tracks” pružio je mogućnost više od 500 glazbenika da dožive jedinstveno iskustvo snimajući u vrhunskim profesionalnim studijima s timom iskusnih producenata, a bez troškova. Kroz “Converse Rubber Tracks” Converse se zahvaljuje kreativnom društvu i ljudima na promoviranju brenda kroz 105 godina dugu povijest.

Objavljeno 13.11.2014.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)