Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Damon Albarn dolazi na EXIT 2014.

Damon Albarn dolazi na EXIT 2014.Damon Albarn će 12.07.2014. na glavnoj pozornici EXIT festivala predstaviti svoj novi solo projekt, ali i svojevrsnu retrospektivu svoje cjelokupne karijere.

I to kakve karijere - uz Blur i Gorillaz, koji spadaju među najveće glazbene projekte svih vremena, Damon će izvoditi i pjesme nastale iz opusa ostalih konceptualnih projekata i supergrupa u kojima je sudjelovao.

Svoju nadolazeću turneju, za koju svjetski mediji procjenjuju da će biti jedna od najznačajnijih ove godine, najavio je videom koji predstavlja kolaž dosadašnjih glazbenih dostignuća.

Damon spada u povlaštenu grupu najutjecajnijih ličnosti u glazbenoj industriji ikada. Uz Grammy nadgrade, Damon je u svojoj dosadašnjoj karijeri, s mnogobrojnim glazbenima sastavima i projektima, osvojio pet Brit, jedanaest NME, devet Q i šest MTV nagrada, prodao preko 30 milijuna nosača zvuka širom svijeta, dok je debi album Gorillaz dostigao multiplatinastu nakladu! NME ga je nedavno prilikom dodjele nagrade za inovaciju u glazbi predstavio kao “jednog od vodećih ljudi glazbene scene”. U travnju ove godine predstavit će svoj prvi solo album, “Everyday Robots”, za koji kaže da je na njega čekao dugih 25 godina i da je njegov najosobniji projekt do sada.

Govoreći za časopis Rolling Stone o nadolazećoj turneji, Damon Albarn je izjavio da će nastup obuhvaćati pjesme s Everyday Robots, ali da planira izvoditi i pjesme svojih sastava Blur, Gorillaz i The Good, the Bad and the Queen. Na pitanje o budućnosti sastava Blur i Gorillaz, za Rolling Stone je izjavio: ”Što je Gorillaz?”. ”Glazbeno gledano, ja sam Gorillaz.” - kaže Albarn. ”Svirao sam pjesme Gorillaz na probama i neke od njih zvuče jako svježe, tako da ću ih sigurno izvoditi na svojoj turneji”.

Albarnova turneja započinje u Londonu u travnju, a pored potvrđenih datuma najvećih svjetskih festivala u Španjolskoj, Francuskoj, SAD-u, Danskoj, Nizozemskoj i Belgiji, Damon 12.07.2014. dolazi i u Srbiju na Petrovaradinski tvrđavu.

Petnaesto izdanje najboljeg europskog festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, od 10. do 13.07. 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17.07. na plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža Jadrana. Do sada najavljeni izvođači za EXIT festival su Disclosure LIVE, Rudimental LIVE, Skrillex LIVE, Carl Craig vs Green Velvet, Dub FX, Dusky vs Paul Woolford, Jackmaster & Oneman present ‘Can U Dance’ i Koven LIVE.

ULAZNICE
EXIT FESTIVAL, 10. - 13. 07. 2014., Petrovaradinska tvrđava, Srbija
SEA DANCE FESTIVAL, 15. - 17. 07. 2014., Plaža Jaz, Crna Gora

Kupi ulaznicu sada i uštedi 50%!
Exit Festival za samo 445 KN!
Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) po cijeni od samo 525 KN!
Exit Kamp: 200 KN Sea Dance Kamp: 200 KN

SPECIJALNA TRAVEL PONUDA:OGRANIČEN BROJ
EXIT FESTIVAL PAKET: ulaznica za Exit festival + Exit kamp + prijevoz do Exita i natrag = 780 KN

EXIT ADVENTURE PAKET: ulaznica za Exit Festival + Exit Kamp + ulaznica za Sea Dance Festival + Sea Dance Kamp + prijevoz do Exita, od Exita do Budve i od Budve natrag do mjesta polaska: 1410 KN

Prijevoz je organiziran iz sljedećih gradova u Hrvatskoj: Zagreb, Osijek, Rijeka, Split, Zadar, Šibenik, Dubrovnik

Cijena u srpnjuExit Festival: 895 KN
Sea Dance Festival: 325 KN

Rok za prijavljivanja je 14 dana prije polaska na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana prije puta.

PRODAJNA MJESTA
ZAGREB: DALLAS MUSIC SHOP, Tkalčićeva 7
ROCKMARK, Berislavićeva 13
RIJEKA: DALLAS MUSIC SHOP RIJEKASplitska 2a051/332-524
ROVINJ: DALLAS MUSIC SHOP ROVINJCarera 72052/813-493
ZADAR: DALLAS MUSIC SHOP ZADAR Široka ulica 2 023/315-413
SPLIT: DALLAS MUSIC SHOP SPLIT Narodni trg 14 021/314-133
ŠIBENIK: DALLAS MUSIC SHOP ŠIBENIK Kralja Tomislava 4022/214 883
OSIJEK: LUMINIS Županijska 1031/326 042Objavljeno 10.03.2014.

Vremeplov

Meni je danas pozicija glazbe, u društvu i u medijima, ne smiješna, već čudnovata, čudnovato bizarna. Danas možeš ići u šoping centar i vidjeti bend kako svira za ljude koji su tamo došli kupovati. Meni je to čudnovato.
Marin Alvir (Marinada)