Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dan do Pozitivnog koncerta!

Dan do Pozitivnog koncerta!Ostao je samo dan do osmog po redu Pozitivnog koncerta koji će se održati u subotu, 1. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova.

Sudeći prema dosad najvećem interesu za očekivati je da će Pozitivac biti rasprodan do subote, Svjetskog dana AIDS-a, što znači da će Hladno pivo, Let3, Brkove i One Piece Puzzle dočekati devet tisuća fanova.

Prema satnici vrata Velike dvorane otvorit će se u 19 sati. Nastupi izvođača planirani su prema sljedećim vremenima:
19:50 One Piece Puzzle
20:40 Brkovi
22:00 Let3
23:30 Hladno pivo

Što vam sprema Hladno Pivo možete saznati iz kratkog intervjua s Mile Kekinom:
”Svijet glamura” sad već ima godinu i pol dana. Kako ste generalno zadovoljni prijemom novih pjesama kod publike? Koja se najbolje primila?


’’Mislim da možemo bit zadovoljni. Čak štoviše, jako zadovoljni. Odsvirali smo masu koncerata s ovim albumom i pjesme dobro prolaze uživo. Upravo smo izbacili šesti singl za pjesmu “Pravo ja”. Mislim da su “Ezoterija” i “Može” možda najbolje prošle na eteru, ali nama to nije presudno kad razmišljamo o singlovima. Smatram da album nije samo zbroj singlova već umjetničko djelo koje se treba dokazati kroz vrijeme. Mnoge pjesme koje su bili nekakvi singlovi jako rijetko sviramo npr “Politiku”, “Bački zagre stuhpa šeja” itd.’’ 


’’Pozitivan koncert je tijekom godina polako dogurao do Velike dvorane Doma sportova. Put koji je vama jako dobro poznat. Vi ste nakon Velike dvorane punili i Arenu. U kojem od ta dva prostora radije nastupate?
’’
’’Pa Arena definitivno nosi posebnui vrstu adrenalina ali smo meni najdraži koncert odsvirali u maloj dvorani Doma sportova 25.5.2005 ako se ne varam. Dom Sportova ima tu neku nostalgičnu patinu prostora koji je prije bio mjerilo uspjeha i baš mi je drago da ćemo ponvno tamo zasvirat. 
’’

’’Što planirate svirati na Pozitivnom koncertu?’’
Iskreno rečeno nemam pojma. Mi obično krenemo pa kud nas publika odnese. Obično dogovorima prvih pet šest pjesama a onda krene ludilo, improvizacija i moje šokiranje benda sa set listom. Volim gledat njihova blijeda lica kad najavim nešto što nismo vježbali hahahaha…


U predvorju Doma sportova organizator koncerta, Udruga HUHIV, imat će postavljene štandove te djeliti promo materijal. Bit će to završetak tjednih aktivnosti koje su započele u ponedjeljak 26. studenog postavljanjem info šatora na Cvjetnom trgu. Program u šatoru trajat će sve do subote. Osim HUHIV-a u predvorju će svoj rad predstaviti i Azil Dumovec, jedno od naših najvećih utočišta za napuštene životinje. Azil i hokejaški klub Medveščak dali su veliku podršku ovogodišnjem Pozitivnom koncertu.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori za AIDS free generaciju.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 50 kn do petka, 30.11., a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 70 kn.

Prodajna mjesta su:
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Kino Europa Shop, Varšavska 3

Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Objavljeno 30.11.2012.

Vremeplov

Joao Gilberto na gitari može ”čitati novine” i zvučat će odlično.
Miles Davis