Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Darko Rundek snimio ”Midnight Calypso”

Darko Rundek snimio ”Midnight Calypso”Darko Rundek je uvijek bio jedan od onih glazbenika koji vas pozivaju na razmišljanja i lutanja u poznate i nepoznate dimenzije pa bilo to s Haustorom, Cargo Orkestrom ili Cargo Trijom. (Foto: Nino Šolić)

Upravo s potonjim već godinama stvara glazbu koja objedinjuje njegov karizmatični karakter i neprekidno pomiče granice u sebi samom, a time i u slušateljima. Jedna takva pjesma je novi singl ”Midnight Calypso” koji možete poslušati na sljedećem linku ovdje.

Mogućnosti koje vam ostavlja pjesma su neograničene. Hoće li vas sama glazba u pjesmi odvesti na neke daleke plaže ili će svijet postati pozornica za dvoje u ponoć, ostaje na vama da osjetite pjesmu, razigrate maštu i dopustite da probudi najljepše u vama.

To je ono što Darko Rundek donosi u svakoj svojoj pjesmi. Poigrava se s emocijama i u doslovnom smislu čini da glazba pomiče sve granice.

Jednu takvu karizmu kao što je Darko Rundek, novinar i glazbeni kritičar Ante Perković, objedinio je u svojoj knjizi koja je zapravo knjiga o pjesmama, a simbolično ju je nazvao ”Rundek, između”. Knjiga se već nalazi na policama.

Objavljeno 14.10.2013.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)