Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dave Grohl ponovno s Queens Of The Stone Age

Dave Grohl ponovno s Queens Of The Stone AgeDave Grohl nekadašnji bubnjar legendarne Nirvane, sada predvodnik legendarnih Foo Fightersa ponovno će surađivati sa svojim prijateljem Josh Homme i njegovim bendom Queens of the Stone Age.

Na albumu ’Songs For The Deaf’ iz 2002 je Grohl sudjelovao na snimanju i bio član benda na promotivnoj turneji. Po mnogima taj album je i vrhunac karijere ovog benda. Sam Grohl je kasnije izjavio da je tijekom te turneje mislio da ostane član benda i rasformira Foo Fighters.

Pored tog albuma Josh Homme i Dave Grohl su snimili album sa basistom Led Zeppelin John Paul Jonesom. Them Crooked Vultures ime benda i albuma iz 2009 je samo jedna u nizu suradnji ova dva talentirana glazbenika.

Početkom studenog 2012 u intervjuu za BBC Josh Homme je objavio da je bubnjar Joey Castillo napustio bend i da će Grohl snimati s njima. Album bi trebao pojaviti u prodaji prije njihova prvog nastupa na Download festivalu 2013 godine u 6. mjesecu.

Posljednji album Era Vulgaris je izašao 2007 godine.

Objavljeno 23.11.2012.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain