Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Debeli Precjednik, Pasi i Mašinko

Debeli Precjednik, Pasi i MašinkoProšlo je pet godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog pank benda Mikrofonija.

U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju memorijalni koncert koji će se održati u Tvornici Kulture u subotu 4. listopada s početkom u 20:30 sati.

Na šestom memorijalnom koncertu za Tunu pod nazivom “Svoga tijela gospodar” nastupaju Debeli precjednik, Pasi, Mašinko i još jedan bend kojeg ćemo objaviti početkom rujna.


DEBELI PRECJEDNIK (Osijek)
Nakon 3 odlična albuma – ”Rat (Her) Burnt His Record”, ”Fist From East” i ”Through The Eyes Of The Innocent”, osječki Debeli Precjednik je 2012. izbacio i dugoočekivani album ”Bruto Slavo / VBK” koji je, kao i prošli, izašao za Moonlee Records. Bend je od svojeg nastanka 1994. godine pa sve do danas svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni, a više od 500 odsviranih koncerata i četiri velike europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ih vrijedi i treba vidjeti uživo.

PASI (Rijeka)
Pasi, kultni riječki punk bend, sviraju brzi i melodični hardcore punk-rock s odličnim tekstovima koje možete vidjeti i čuti na njihovoj službenoj stranici.


MAŠINKO ( Zagreb)
Mašinko je bend o kojem se puno pisalo proteklih mjeseci, a albumom ”Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše” su potvrdili da su trenutno jedan od naših najboljih I najtraženijih punk bendova, čemu u prilog ide i rasprodanost KSET-a i kluba Klub.

Nakon koncerta se nastavlja na punk rock slušaonica uz DJ-e Flannel & Bezidejnog, dok iz zvučnika trešte Gužva u 16-ercu, GTŽ, Mikrofonija, Dolibasija, Atheist Rap, Six Pack, Kud Idijoti, Red Union, Nofx, Pennywise, No Use For A Name, Lagwagon, Bad religion, Rancid, Operation Ivy, Descendants, Propagandhi, Dead Kennedys, Black Flag...

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40kn, dok će na sam dan koncerta cijena biti 50kn.
Ulaz na punk rock after je od 01h, a cijena ulaznice je 10kn.

Potražite ih na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 13
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Entrio.hr

Koncert organizira Tvornica kulture.

Objavljeno 11.08.2014.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen