Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple dolazi u Srbiju u prosincu

Deep Purple dolazi u Srbiju u prosincu Jedan od najvećih bendova u povijesti rocka i najvoljenijih bendova u regiji, legendarni ”Deep Purple”, održati će koncert u Beogradu, 6.prosinca u Štark Areni.

Podsjetimo, Britanski rockeri, predvođeni legendarnim pjevačem Ian Gillanom, održali su spektakularni nastup 2014. godine u Areni pred više od 10 000 ljubitelja hard rock zvuka.
Prije dvije godine,započeli su “Long Goodbye Tour”, za koju su planirali da bude posljednja u njihovoj bogatoj koncertnoj karijeri.

Zbog ogromnog interesa milijuna obožavatelja kako u Evropi tako i u Americi i Japanu,Deep Purple će u okviru turneje ponovno posjetiti neke zemlje,a na izuzetnu radost velikog broja fanova, Srbija je jedna od njih.

Ljubitelji ”tvrdog” zvuka imaju jedinstvenu priliku da posljednji put čuju hitove rock velikana, među kojima su i „Fireball“, „Bloodsucker“ i „Strange Kind Of Woman“, „Space Truckin’”, „Johnny’s Band“, „Uncommon Man“, „The Surprising“, „Lazy“ i mnoge druge hitove iz velikog repertoara ovog velikog banda Deep Purple jedan je od najutjecajnijih hard rock sastava svih vremena. Bend je nastao u Hertfordu 1968. godine i od tada utjecao na brojne rock i metal bendove, među kojima su i Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns ’n’ Roses I mnogi drugi.

Britanske rock legende, Deep Purple, vode se u Guinnessovoj knjizi rekorda kao ”najglasniji bend na svijetu” i jedan su od koncertno najaktivnijih bendova u povijesti rockenrola. Bend je 2016. godine uvršten i u “Rock and Roll Hall of Fame”.

Deep Purple se smatraju pionirima heavy metal zvuka i autori su najpoznatijeg rifa u povijesti rockenrola - “Smoke on the Water” s albuma “Machine Head” koji je postao osnova učenja gitare kod mladih.

Objavili su 20 studijskih i 34 koncertna albuma, 27 „best-of“ komplilacija, a nedavni izveštaji pokazuju da je Deep Purple prodao preko 100 milijuna kopija svojih albuma širom svijeta.
Cijene karata za ovaj spektakl kreću se od 25e do 40e a karte možete kupiti on-line

Objavljeno 11.11.2019.

Vremeplov

Realnost je ta koja kod nas prima fantastične razmjere.
Rambo Amadus