Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple i Giboni u Ljubljani

Deep Purple i Giboni u LjubljaniU srijedu 16.07. će se u Ljubljani održati pravi open air rock spektakl na kojem će nastupiti jedan od največih svjetskih rock bendova svih vremena Deep Purple koji su autori napoznatije
hard rock pjesme svih vremena „Smoke On The Water“ i jedan od največih pjevača sa ovih prostora Gibonni koji je nedavno objavio novi album za svjetsko tržište sa kojim se vrača u svoju rockersku fazu iz početka karijere.

Koncert će se održati u samom centru Ljubljane, na Kongresnem trgu, popularno zvanom Zvezda park i sačinjavat će cijele koncerte oba autora.

Deep Purple koji dolaze sa Ian Gillanom na čelu, su svoju karijeru započeli davne 1968. i na ovom koncertu će nastupiti u sklopu svoje turneje „Now What - Live“ gdje promoviraju svoj
novi, istoimeni, devetnaesti po redu studiski album.

Naravno pored predstavljanja novog albume će Deep Purple odsvirati svoje bezvremenske hitove poput „Hush“, „Smoke On The Water“, „Speed King“, „Woman from Tokyo“, „Black Night“, ”Strange Kind of Woman”, ”Fireball”, ”Burn”, ”Perfect Strangers“,.....

Giboni je svoj posljednji album “20th Century Man”odpjevao na engleskom jeziku i album je namijenjen za svjetsko tržište. Album ima više rock ”štih” od njegovih posljednjih radova i sa njime se Gibonni vrača u svoju ranu rock fazu, pa je tako i došlo do suradnje sa Deep Purple.

Da se prisjetimo, Gibonni je svoju karijeru započeo u hard rock bendu Osmi Putnik, a kratko vrijeme je bio i član grupe Divlje Jagode. Naravno, Gibonni će odsvirati i večinu svojih, svima nama poznatih hitova s naglaskom na starije više rockerske pjesme.

Gibonni o nastupu sa Deep Purple; „ To da ću dijeliti pozornicu sa tako velikim bandom je za mene neizmejrna čast i veselje. Prvi album koji me je stvarno potpuno preuzeo je bio baš Deep Purpleov kultni live album „Made in Japan“, a prva pjesma koju sam naučio svirat na gitari je bila „Smoke on the Water“. Poziv njihovog promotera da zajedno odsviramo na koncertima u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj (15.7. Jazine, Zadar), mi uistinu ptredstavlja veliko zadiovoljstvo. Jedva čekam!“ je izjavio oduševljen Gibonni.

Početak koncerta je najavljen za 19 sati, ulaznice se mogu kupiti preko Eventim sistema, a cijena ulaznice iznosi preko slovenskog Eventima iznosi 45 eura i preko hrvatskog Eventima 46.50 eura za regularne ulaznice i 60 tj 61.50 eura za vip fan pit ulaznice.

Objavljeno 05.07.2014.

Vremeplov

Moj je cilj biti jedno s glazbom. Svoj sam život posvetio toj umjetnosti.
Jimi Hendrix