Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple - jedini koncert u regiji

Deep Purple - jedini koncert u regijiDeep Purple, velikani hard rock a nastupaju u Kombank Areni u Beogradu 18.02.2014. ove godine ali to je i jedini koncert u regiji.

Deep Purple dolaze u standardnoj, u proteklih par desetljeća, ustaljenoj postavi koju pored legendarnog pjevača Ian Gillana,čine još bubnjar Ian Paice, basist Roger Glover, gitarist Steve Morse i klavijaturist Don Airey koji od 2002. godine mijenja nedavno preminulog Jon Lorda.

Na devetnaestom studijskom albumu ”Now What?!”, koji je ujedno i povod za koncertnu aktivnost benda, objavljenom u travnju 2013. godine nalaze se ujedno i dvije pjesme posvećene Lordu, ”Uncommon Man” i ”Above & Beyond”.

Album je producirao čuveni Bob Ezrin ( Robert Alan ”Bob” Ezrin ), poznat po višegodišnjoj suradnji s grupom Pink Floyd ali i sa imenima poput Peter Gabriela, Lou Reeda, Alice Coopera ali i grupama Kiss, Aerosmith, Nine Inch Nails, Deftones i dr.

Kritika i fanovi diljem svijeta smatraju da se radi o njihovom najboljem albumu u posljednjih 20 godina , s vrlo klasičnim Deep Purple zvukom koji se povezuje uz rane albume benda s početka sedamdesetih godina.

Ulaznice su u prodaji širom Srbije i regije. Cijene ulaznica su među najjeftinijima na cijeloj turneji legendarne grupe i mogu se nabaviti već od 2490 dinara ( 23e ) za parter.
Mjesta na tribinama koštaju 3190 dinara ( 30e ) za Gold Seats kategoriju , odnosno 3490 dinara ( 33e ) za najbolja mjesta , tzv . Purple Seats.

Fanovi koji žele slušati Gilana i ekipu iz prvih redova ispred bine , ograničeni broj od svega 1500 ulaznica za Fan Pit mogu nabave po cijeni od 3500 dinara ( 33e ).

Ulaznice se prodaju u mreži Eventima u svim većim gradovima u Srbiji i regiji , na preko 40 prodajnih mjesta u Beogradu među kojima su blagajna Kombank arene, Dom omladine, šoping centar Ušće, Eventim Bilet na Trgu Republike , te lanac Delfi knjižara i brojna druga.

Koncert je u organizaciji Avalon produkcije koji su u regiju doveli sastave poput Whitesnake, The Cult, PIL, ali i George Bensona, Ozzy Osbournea i mnoge druge.
Objavljeno 27.01.2014.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton