Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple - jedini koncert u regiji

Deep Purple - jedini koncert u regijiDeep Purple, velikani hard rock a nastupaju u Kombank Areni u Beogradu 18.02.2014. ove godine ali to je i jedini koncert u regiji.

Deep Purple dolaze u standardnoj, u proteklih par desetljeća, ustaljenoj postavi koju pored legendarnog pjevača Ian Gillana,čine još bubnjar Ian Paice, basist Roger Glover, gitarist Steve Morse i klavijaturist Don Airey koji od 2002. godine mijenja nedavno preminulog Jon Lorda.

Na devetnaestom studijskom albumu ”Now What?!”, koji je ujedno i povod za koncertnu aktivnost benda, objavljenom u travnju 2013. godine nalaze se ujedno i dvije pjesme posvećene Lordu, ”Uncommon Man” i ”Above & Beyond”.

Album je producirao čuveni Bob Ezrin ( Robert Alan ”Bob” Ezrin ), poznat po višegodišnjoj suradnji s grupom Pink Floyd ali i sa imenima poput Peter Gabriela, Lou Reeda, Alice Coopera ali i grupama Kiss, Aerosmith, Nine Inch Nails, Deftones i dr.

Kritika i fanovi diljem svijeta smatraju da se radi o njihovom najboljem albumu u posljednjih 20 godina , s vrlo klasičnim Deep Purple zvukom koji se povezuje uz rane albume benda s početka sedamdesetih godina.

Ulaznice su u prodaji širom Srbije i regije. Cijene ulaznica su među najjeftinijima na cijeloj turneji legendarne grupe i mogu se nabaviti već od 2490 dinara ( 23e ) za parter.
Mjesta na tribinama koštaju 3190 dinara ( 30e ) za Gold Seats kategoriju , odnosno 3490 dinara ( 33e ) za najbolja mjesta , tzv . Purple Seats.

Fanovi koji žele slušati Gilana i ekipu iz prvih redova ispred bine , ograničeni broj od svega 1500 ulaznica za Fan Pit mogu nabave po cijeni od 3500 dinara ( 33e ).

Ulaznice se prodaju u mreži Eventima u svim većim gradovima u Srbiji i regiji , na preko 40 prodajnih mjesta u Beogradu među kojima su blagajna Kombank arene, Dom omladine, šoping centar Ušće, Eventim Bilet na Trgu Republike , te lanac Delfi knjižara i brojna druga.

Koncert je u organizaciji Avalon produkcije koji su u regiju doveli sastave poput Whitesnake, The Cult, PIL, ali i George Bensona, Ozzy Osbournea i mnoge druge.
Objavljeno 27.01.2014.

Vremeplov

Glazba je ono čime se želim baviti, posao ono što trebam obaviti, a politika ono što jednostavno moram raditi.
Bob Geldof