Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple koncertno reizdanje

Deep Purple koncertno reizdanje U 2013. pored novog albuma Deep Purple, hard-rock pioniri objavljuju i deset reizdanja. Prvi je ’Paris 1975’, posljednji koncert MKIII razdoblja Deep Purple. Uz Ian Paice, Jon Lord i Ritchie Blackmore osnivače benda, bili su i David Coverdale i Glenn Hughes.

29.01.2013. je datum objavljivanja koncertnog izdanja koje će doći kao dupli CD, digitalno remasteriziran s originalnih audio snimaka.

Koncert je snimljen 17.04. 1975. u pariškom Palais des Sports. Posljednji nastup gitariste Ritchie Blackomore-a koji je napustio Deep Purple da bi oformio Rainbow. Album je originalno izdan pod okriljem Purple Records, novi izdavač benda earMusic pored novog albuma najavljenog za 30. 04. objavit i ostale remasterizirane albume. Izdavač za Ameriku je Eagle Rock Entertainment.


Objavljeno 07.01.2013.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal