Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple - možda posljednji put na Balkanu

Deep Purple - možda posljednji put na BalkanuPodsjećamo da se bliži dan kada će Deep Purple nastupiti u beogradskoj Areni 06. 2. Karata ima vrlo malo, što je za očekivati jer je u pitanju jedan od najvećih hard rock bendova svih vremena.

Deep Purple nastupaju s repertoarom koji je sastavljen od pjesama iz perioda takozvane Mark 2 postave tj. perioda iz sedamdesetih kada su u bendu bili Ritchie Blackmore na gitari i Jon Lord na klavijaturama.

Danas njih dvojicu zamenjuju fanatstični Steve Morse i Don Airey. Podsjetimo da je iz ovog benda potekao i David Coverdale koji danas predvodi također veliki bend Whitesnake. Glenn Hughes je jedan od velikih muzičara današnjice koji je bio pored Coverdale tih, sada davnih, sedamdesetih u Deep Purple. Gitarist koji je imao hrabrosti zamjeniti Rithcie Blackmorea u sedamdesetim je Tommy Bolin, koji , iako nije više živ, svojim gitarskim umijećem i danas uzima polemike među fanovima na forumima koji posjećuju mladi gitaristi.

Deep Purple su u Zagrebu nastupali prije dvije godine. Kako je ova najavljena turneja donjela naziv ”Long Goodbye Tour” poručujemo svim fanovima: ne propustite svoje idole.

Objavljeno 02.12.2019.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare