Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple seli u Halu Tivoli

Deep Purple seli u Halu TivoliZbog logističkih i produkcijskih problema u organizaciji koncerta na Kongresnom trgu te zbog problema s promjenjivim vremenom koje posljednih dana nije naklonjeno organizaciji ovakvog koncerta, organizatori su primorani veliki open air rock spektakl prebaciti s Kongresnog trga u veliku dvoranu Hale Tivoli.

Svi posjetitelje koji su već kupili ulaznicu obavještavaju se da ulaznice vrijede i za koncert u Hali Tovoli, a organizator Mifi d.o.o. se ispričava posjetiteljima zbog mogučih problema nastalih premještanjem koncerta.

U srijedu 16. srpnja će se u Ljubljani održati rock spektakl na kojem će nastupiti jedan od največih svjetskih rock bendova svih vremena Deep Purple koji su autori napoznatije hard rock pjesme svih vremena „Smoke On The Water“ i jedan od največih pjevača sa ovih prostora Gibonni koji je nedavno objavio novi album za svjetsko tržište sa kojim se vrača u svoju rockersku fazu iz početka karijere.

Koncert će se održati u ljubljanskoj dvorani Hala Tivoli i sačinjavat će cijele koncerte oba autora.

Deep Purple koji dolaze sa Ian Gillanom na čelu, su svoju karijeru započeli davne 1968. i na ovom koncertu će nastupiti u sklopu svoje turneje „Now What - Live“ gdje promoviraju svoj
novi, istoimeni, devetnaesti po redu studiski album.

Naravno pored predstavljanja novog albume će Deep Purple odsvirati svoje bezvremenske hitove poput „Hush“, „Smoke On The Water“, „Speed King“, „Woman from Tokyo“, „Black Night“, ”Strange Kind of Woman”, ”Fireball”, ”Burn”, ”Perfect Strangers“,.....

Giboni je svoj posljednji album “20th Century Man”odpjevao na engleskom jeziku i album je namijenjen za svjetsko tržište. Album ima više rock štih od njegovih posljednjih radova i sa njime se Gibonni vrača u svoju ranu rock fazu pa je tako i došlo do suradnje sa Deep Purple.

Da se prisjetimo, Gibonni je svoju karijeru započeo u hard rock bendu Osmi Putnik, a kratko vrijeme je bio i član grupe Divlje Jagode. Naravno, Gibonni će odsvirati i večinu svojih, svima nama poznatih hitova s naglaskom na starije više rockerske pjesme.

Objavljeno 11.07.2014.

Vremeplov

Nije lako biti dobar bend u bilo kom žanru - rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost. Zato mislim da je ključno biti iskren i bit to što jesi. Mi smo zajebanti.
Boris Rakamarić (PHC), intervju za RiRock.com