Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deep Purple u Beogradu

Deep Purple u BeograduJedan od najveći hard rock bendova svih vremena Deep Purple nastupiti će 18.02. 2014. godine u Beogradu i to prvi put u Kombank Areni.

Beograd su prvi put posjetili još davne 1975. godine kada su nastupili prvi put i u Zagrebu , a poslije dva velika koncerta na Beogradskom sajmu 2003. i 2006. godine, ovog puta dolaze u Beograd s velikom svjetskom turnejom naslovljenom po najnovijem albumu ”Now What?!” koji fanovi i kritika smatraju jednim od najboljih u karijeri benda koji predvodi legendarni Ian Gillan . Koncert u Srbiji , biti će ujedno jedini na teritoriju bivše Jugoslavije i šire pa se očekuju fanovi iz cijele regije.

Ulaznice su u prodaji širom Srbije i regije . Cijene ulaznica su među najjeftinijima na cijeloj turneji legendarne grupe i mogu se nabaviti već od 2490 dinara ( 23e ) za parter.

Mjesta na tribinama koštaju 3190 dinara ( 30e ) za Gold Seats kategoriju , odnosno 3490 dinara ( 33e ) za najbolja mjesta , tzv . Purple Seats . Fanovi koji žele slušati Gillana i ekipu iz prvih redova ispred bine ograničeni broj od svega 1500 ulaznica za Fan Pit mogu nabave po cijeni od 3500 dinara ( 33e ).

Ulaznice se prodaju u mreži Eventima u svim većim gradovima u Srbiji i regiji, na preko 40 prodajnih mjesta u Beogradu među kojima su blagajna Kombank Arene, Dom omladine, šoping centar Ušće , Eventim Bilet na Trgu Republike , te lanac Delfi knjižara i brojna druga.

Koncert je u organizaciji Avalon produkcije.


Objavljeno 15.01.2014.

Vremeplov

Dobar kompozitor ne imitira, on krade.
Igor Stravinsky