Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Degustirajte Vatru!

Degustirajte Vatru!Na laganoj Vatri neko se vrijeme kuhao EP album ’VT’ koji je na stolove u CD shopovima poslužen u srijedu 06. 11.. Live degustacija albuma održat će se 14.11. u Vintage Industrial Baru s početkom oko 22:30.

Karte u pretprodaji potražite u samom klubu u Savskoj 160 po cijeni od 30 kn. Na dan 50 kn.

Tek štono im je objavljen EP ’’VT’’, grupa Vatra po drugi put vraća se u Vintage kako bi ga 14.11. i koncertno promovirala! Objavom svog kratkomeražnog izdanja, Vatra se ovaj put otisnula u dosad nepoznate vode u kojima je izmjenila aranžmane svojih pjesama objavljenih na ranijim albumima te se poigrala s instrumentima koje inače ’ne diraju’: melodike, metalofon, tarabuke, sintesajzeri s kraja 70-ih, iPad...

Neke od pjesama objavljenih na EP-ju nikada do sad nisu bili singlovi, a bend koji smatra da nose dovoljno kvalitete da ostanu skrivene samo za rijetku publiku koja preslušava cijele albuma, želio ih je pošto poto predstaviti i široj publici te ih tako spasiti od zaborava.
Za vizualizaciju aktualnog singla ’’Vrati se (EP version)’’ zaslužna je Mare Milin. Produkciju EP albuma potpisuju Jura Ferina i Pavle Miholjević (Svadbas). Omot albuma dizajnirao je Dinko Batarelo.

Osim pet prearanžiranih pjesama, na EP-ju se nalazi i zanimljiv osmominutni remix pjesme ’’Tremolo’’ za koji je odgovoran DJ all the woods.

Objavljeno 13.11.2013.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)