Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Detour i Kevlar Bikini na pozornici Magic Boxa

Detour i Kevlar Bikini na pozornici Magic BoxaOvu subotu, 14.11.2020., skoro pravo koncertno iskustvo iz HUB-a 385 donosi Magic Box, točnije 3. izdanje online koncerta u organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma...

Na pozornicu Magic Boxa penju se Detour, premijerno u sastavu s dvije nove pjevačice, girlpower trojka Sara Renar i Playground Hustle koje će nakon odvojenih nastupa izvesti prvu suradnju - pjesmu ”Kapital”, band Lili Gee koji su nedavno potpisali za Croatia Records, Plazmatick, producent koji je na sceni već 20 godina s friško objavljenim albumom, a novo ime na popisu izvođača su Kevlar Bikini zagrebački hardcore punk trio koji iza sebe ima četiri albuma.

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice.

Kevlar Bikini je zagrebački hardcore punk trio koji je ušao u samoizolaciju puno prije nego što je to postalo svakodnevnica. Iz ovog poduhvata društvenog distanciranja proizašao je i nedavno objavljeni, četvrti po redu, album ”OPT-OUTism” (Geenger Records), pun zvučne agresije podijeljene u deset visokooktanskih pjesama s opakim vokalima, masivnim rifovima, pamtljivim bas-linijama i čvrstim bubnjarskim dionicama koje će vas protresti od glave do pete.

Kako bi ostvarili skoro pa pravo koncertno iskustvo Magic Box online koncert #3 će omogućti publici da se u koncert uključi direktno putem Zoom aplikacije i time ostvari direktnu interakciju s izvođačima.

Svi koji žele ”sjediti u prvom redu” na koncertu trebaju poslati email s naznakom Online koncert #3, na pr@pozitivanritam.hr i u tekstu maila imena izvođača ili više njih koje žele gledati, te imati instaliranu Zoom aplikaciju. Uz sami koncert, Zoom publici će biti omogućeno i gledanje tonske probe.

Objavljeno 12.11.2020.

Vremeplov

Nemojmo idealizirati situaciju, bavljenje glazbom u Hrvatskoj ne išće ništa više vremena od imanja bilo kojeg prosječno vremenski konzumirajućeg hobija...
Aljoša Šerić (Ramirez / Pavel), intervju za RiRock.com