Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deveti Belgrade Beer Fest – Natječaj!

Deveti Belgrade Beer Fest – Natječaj!Deveti Belgrade Beer Fest biti će održan na Ušcu od 17-21.08. 2011. godine. Producent festivala, Beogradska kulturna mreža početkom lipnja objaviti će više detalja o ovogodišnjem programu, izvođačima i društveno odgovornim kampanjama, koje su i ove godine važan dio festivala.

Ovom prilikom želimo Vas obavijstiti da je Beogradska kulturna mreža raspisala natječaj za nove bendove na ovogodišnjem Belgrade beer festu. Mladi i neafirmirani bendovi već tradicionalno imaju priliku predstaviti se publici ovog festivala, ali će ove godine na izbor bendova prvi put utjecati publika i to glasanjem ovdje.

Propozicije natječaja su sljedeće: da bi bendovi sudjelovali na natječaju potrebno je da imaju 3 autorske pjesme čija ukupna dužina ne prelazi 20 minuta, kao i da do 01.06. pošalju youtube snimku jedne autorske pjesme na adresu belgradebeerfest@gmail.com. Obavezno je da naslov snimke/pjesme bude u sljedećem formatu:
ime benda - ime numere - za konkurs Belgrade Beer Fest 2011

Sve snimke koje stignu, nalaziti će se u video galeriji facebook profila. Prva faza glasanja traje od 05. 06. do 01. 07. kada će 20 bendova koji imaju najviše, a minimum 400 lajkova ući u uži izbor. Ovih 20 bendova će skupljati glasove od 02. 07.do 01. 08. , a Beogradska kulturna mreža će od 10 koji budu imali najviše glasova, odabrati 3 za nastup na Beer festu.

Više informacija o natječaju na www.belgradebeerfest.com.

Kao najmasovniji događaj u Srbiji, Belgrade Beer Fest je prošle godine privukao više od 900.000 ljudi.
Objavljeno 21.05.2011.

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis