Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Deveti Belgrade Beer Fest – Natječaj!

Deveti Belgrade Beer Fest – Natječaj!Deveti Belgrade Beer Fest biti će održan na Ušcu od 17-21.08. 2011. godine. Producent festivala, Beogradska kulturna mreža početkom lipnja objaviti će više detalja o ovogodišnjem programu, izvođačima i društveno odgovornim kampanjama, koje su i ove godine važan dio festivala.

Ovom prilikom želimo Vas obavijstiti da je Beogradska kulturna mreža raspisala natječaj za nove bendove na ovogodišnjem Belgrade beer festu. Mladi i neafirmirani bendovi već tradicionalno imaju priliku predstaviti se publici ovog festivala, ali će ove godine na izbor bendova prvi put utjecati publika i to glasanjem ovdje.

Propozicije natječaja su sljedeće: da bi bendovi sudjelovali na natječaju potrebno je da imaju 3 autorske pjesme čija ukupna dužina ne prelazi 20 minuta, kao i da do 01.06. pošalju youtube snimku jedne autorske pjesme na adresu belgradebeerfest@gmail.com. Obavezno je da naslov snimke/pjesme bude u sljedećem formatu:
ime benda - ime numere - za konkurs Belgrade Beer Fest 2011

Sve snimke koje stignu, nalaziti će se u video galeriji facebook profila. Prva faza glasanja traje od 05. 06. do 01. 07. kada će 20 bendova koji imaju najviše, a minimum 400 lajkova ući u uži izbor. Ovih 20 bendova će skupljati glasove od 02. 07.do 01. 08. , a Beogradska kulturna mreža će od 10 koji budu imali najviše glasova, odabrati 3 za nastup na Beer festu.

Više informacija o natječaju na www.belgradebeerfest.com.

Kao najmasovniji događaj u Srbiji, Belgrade Beer Fest je prošle godine privukao više od 900.000 ljudi.
Objavljeno 21.05.2011.

Vremeplov

Vjeruj u ljubav. Vjeruj u čaroliju. Do vraga, vjeruj u Djeda Božićnjaka. Vjeruju druge. Vjeruj u sebe. Vjeruj u svoje snove. Ako ti nećeš, tko će?
Jon Bon Jovi