Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Disciplinirajte se!

Disciplinirajte se!”Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina. Šta je dobro, šta nam treba? Kičme, Kičme Disciplina!”...

Kultna beogradska Disciplin A Kitschme predvođena neuništivim Dušanom Kojićem Kojom nastupit će u Tvornici kulture u subotu, 11.05.2013.

Disciplin A Kitschme ili Disciplina Kičme jedan je od onih bendova čija muzika je preživjela test povijesti puno bolje nego što bi se na prvi pogled pomislilo. Uvijek drugačiji, hrabriji, skloniji rnemogućim fuzijama i po mnogočemu ispred svog vremena Disciplina je odigrala ključnu ulogu u edukaciji generacija pokazavši im kako kreativnost nema granica kad imate široke poglede.

U knjizi “Yu 100: Najbolji albumi jugoslovenske rok i pop muzike”nalaze se sva tri Kojina remek djela nastala do raspada države, “Sviđa mi se da ti ne bude prijatno”, “Zeleni Zub na planeti dosade” i “Svi za mnom!”, što je pokazatelj iznimne autorske kvalitete i vizionarstva. Niti albumi u 90-tima nisu bitno zaostajali, ali preklanjski “Uf!” dokazao je da i nakon tri desetljeća na sceni Zeleni Zub nije izgubio oštricu.


Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar, Punkt (Branimir centar), Daily News (Prolaz podhodnik), Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr , www.entrio.hr.

Objavljeno 30.04.2013.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare