Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Divlje Jagode specijalni gosti Scorpionsa

Divlje Jagode specijalni gosti ScorpionsaHeavy metal bend Divlje Jagode nastupaju kao specijalni gosti grupe Scorpions u Kombank Štark Areni 07.12. 2017. (Foto: Ian Laidlaw)

Legendarni gitarist Sead Zele Lipovača i njegov bend bili su logičan izbor za spektakl kojeg rockeri nestrpljivo očekuju, s obzirom da su i stilski i donekle generacijski bliski čuvenim Scorpionsima.

’’Scorpions su jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih svijetskih bendova’’ ističe Zele Lipovača ’’i svirati kao njihov specijalan gost je privilegija. Vjerujem da će fanovi Jagoda doći u velikom broju i na pravi način uživati u ovom spektaklu!’’

Potražnja za ulaznicama za Scorpions u zemlji i regiji je sve veća, s obzirom da bend po prvi put nastupa u Srbiji, na najnovijoj, fantastičnoj produkciji, proslavljajući 50 godina postojanja grupe.
Oko 250 ulaznica za fan pit (po cijeni od 4790din – 40e) mogu se nabaviti na blagajni Arene, putem sajta arene i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Ulaznice se kreću od 2900din (25e) do 4290din (35e) a ima i posebnih ulaznica koje su označene kao Sky Box i one koštaju 10000din (oko 85e). Za sve informacije o cojeni i kupovini karata možete se informirati na adresi: eventim.rs

Objavljeno 30.11.2017.

Vremeplov

Dvije osobe gledaju nekog tipa u baru... jedan vidi odrpanca drugi zvijezdu.
Beck Hansen