Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Doček Nove u Zagrebu

Doček Nove u ZagrebuZa sve vas koji još uvijek niste odlučili gdje se želite nalaziti u trenutku odbrojavanja, pozdravljanja stare i dočeka Nove 2011. godine donosimo vam nekoliko prijedloga.

Zagrebački klub Purgeraj već osmu godinu za redom organizira doček Nove godine te kao i svake otvara gornji kat kluba gdje će se nalaziti svojevrsna chillout zona sa švedskim stolom. Početak dočeka od 21:00.

Cijena karte od 250 kn koju možete kupiti isključivo na šanku kluba uključuje neograničene količine hrane i pića, kao i cjelovečernji glazbeni program zamišljen kao jedan veliki troboj različitih glazbenih stilova s već provjerenim dj crew-ovima: MTVile, Triforce Crew & TMO Crew.

Od 21.12.2010. cijena karte će biti 280kn, a broj karata je ograničen.

Purgeraj također nudi gostima da sami kreiraju glazbeni program slanjem svoje glazbene želje na facebook event, a one koje naiđu na sveopće simpatije, biti će puštene u tzv. „jukebox happy houru“.

Ako vas zanima nešto više možete nazvati: 098 / 1928410.

Rock’N’Roll doček Nove godine nudi zagrebački klub Hard Place koji je u cijenu ulaza od 250 kuna uračunao neograničenu konzumaciju hrane i pića cijelu noć, te društvo dva banda Yellow Submarine & Bad Mushrooms i rock D.J.-a.

Yellow Submarine su poznati svim posjetiteljima zagrebačkih rock klubova jer su definitivno jedan od najboljih rock party bandova. Repertoar obuhvaća raspon od Elvisa do Free.

Bad Mushrooms su mladi band koji kao da je „ispao“ iz 70-tih godina prošlog stoljeća. Oni su zaduženi za malo žešći dio glazbenog programa od Led Zeppelin i Deep Purple do Uriah Heep i Whitesnake.

Sve ono što vam ne odsviraju Yellow Submarine i Bad Mushrooms nadoknadit će D.J. koji će između bandova svirati sve ono što volite i što tjera na ples.

Očekuje vas i piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć, gulaš oko trojke, biti će nešto i za vegetarijance, jutarnja kavica, nagradna igra. Piće koje inače služe u Hard Placeu biti će cijelu noć free u neograničenim količinama – od Jack Danielsa do Jane.

Ulaznice po cijeni od 250 kuna mogu se nabaviti samo na šanku Hard Place-a (Šubićevoj 55/1 ,Stara tvornica Gorica preko puta placa Kvatrić) svaki dan od 18 – 02 sata i kupuju se na ime i prezime.

Broj ulaznica je ograničen.

Glazba Novog vala zasigurno je idealna za stvaranje izvrsne plesne atmosfere za doček Nove godinepa sus e za nju odlučili zagrebačkoj Tvornici.

Rasprodani novogodišnji dočeci u Tvornici kulture prethodnih godina dokaz su da je Nova godina u Tvornici kulture uz dj Bencarića pun pogodak za sve one kojima je zabava uz ritmove Haustora, Azre i drugih novovalnih legendi povod za veseli ples i druženje u dobrom društvu.

Nakon prošlogodišnje rasprodane novovalne proslave, Tvornica kulture je i ove godine odlučila napraviti nešto drugačije, a sasvim obično - proslavu koja je kao i svaki drugi dan - novogodišnji program „Novovalna godina“ na kojem će se cijelu noć moći plesati uz glazbu Novog vala.

Ulaznice za novogodišnji doček u Tvornici kulture mogu se nabaviti u Tvornici kulture po cijeni od 55 kn.

A.V.

Objavljeno 24.12.2010.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer