Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dodjela nagrada MTV 2011. u Belfastu!

Dodjela nagrada MTV 2011. u Belfastu!Viacom International Media Networks (VIMN), divizija kompanije Viacom Inc. (NYSE: VIA i VIA.B), danas je objavio da će sjevernoirski grad Belfast biti domaćin dodjele nagrada MTV EMAs 2011. Svečanost prepuna nenadmašnih nastupa i brojnih zvijezda, 2011 MTV EMAs prenosit će se uživo iz obnovljene Odyssey Arene u Belfastu, početkom studenoga 2011. (točan datum bit će naknadno objavljen).

”Živahan noćni život Belfasta i njegova nenadmašna muzička scena, poznata po brojnim novim umjetnicima koji osvajaju vrhove međunarodnih ljestvica, savršena su podloga za jedan od najvećih svjetskih muzičkih događaja. Duh Belfasta, kombiniran s našom stručnošću, pruža savršen temelj za nezaboravan događaj i jedinstvenu noć”, komentirao je Antonio Campo Dall’Orto, izvršni dopredsjednik Music Brandsa, VIMN.

David Lynn, izvršni dopredsjednik i generalni direktor u VIMN UK & Ireland, dodaje: “To što ćemo ugostiti 2011 MTV EMAs u Ujedinjenom Kraljevstvu, fantastična je prilika da predstavimo UK preko svjetskog portfolija TV mreža i internetskih stranica u više od 160 zemalja, uz istodobno jačanje naše posvećenosti produkciji u UK-u. Jako cijenimo podršku Gradskog vijeća Belfasta i Turstičke zajednice Sjeverne Irske i radujemo se što ćemo moći pružiti fantastičan niz događaja koji će predstaviti ljepotu i duh Belfasta.”
Gradonačelnik Belfasta, vijećnik Pat Convery, rekao je: ”Divno je što dodjela nagrada EMA dolazi u Belfast - jedan od najuzbudljivijih i najživahnijih gradova, s oko 35 posto populacije mlađe od 25 godina. Belfast ima bogatu muzičku povijest, odavde potječu umjetnici kao što su Snow Patrol i legendarni Van Morrison, a sada imamo fantastičnu priliku da predstavimo svoju muzičku baštinu, a uz to damo snažan poticaj svom gospodarstvu.”
”Presretan sam što je MTV odabrao Belfast. Odluka o tome da ćemo ugostiti tako važan svjetski događaj u svom gradu potvrda je onoga što već dugo tvrdimo - da je Belfast mjesto na kojem se sve događa.”

Ministrica turizma Arlene Foster izrazila je dobrodošlicu MTV-ju u Sjevernoj Irskoj i rekla: “Biti domaćin dodjele MTV EMAs nagrada velik je doseg, ne samo za Belfast, već i za cijelu Sjevernu Irsku. Presretni smo što će se Belfast pridružiti elitnom klubu vodećih europskih gradova koji su ugostili tu prestižnu dodjelu muzičkih nagrada.”

“To što ćemo ugostiti dodjelu MTV EMAs nagrada sigurno će ojačati prepoznatljivost Sjeverne Irske na međunarodnoj sceni. Nadam se da će oni koji dođu u Sjevernu Irsku na ovaj spektakularni događaj biti inspirirani da istraže sve što im možemo ponuditi”, dodala je.

MTV je također objavio planove o pripremi niza lokalnih događaja na području Belfasta kao uvod u dodjelu nagrada EMA.

Od svog začetka u 1994., MTV EMAs je stvorila reputaciju jedne od najsenzacionalnijih dodjela muzičkih nagrada na svijetu. Revolucionarne mogućnosti prijenosa na više platformi u kombinaciji s fantastičnim nastupima najvećih svjetskih zvijezda stvaraju naelektriziranu atmosferu u kojoj se sve može dogoditi. Na prethodnim dodjelama nastupile su svjetske superzvijezde kao U2, Coldplay, Green Day, Rihanna, Beyonce, Shakira, Jay-Z, Madonna, Prince, Bon Jovi, Take That i mnogi, mnogi drugi.

MTV je vodeći svjetski brend zabavnog programa za mlade. S globalnim pristupom u više od pola milijarde kućanstava, MTV je kulturni dom milenijske generacije, muzičkih fanova i umjetnika te pionir u kreiranju inovativnog programa za mlade ljude.

U Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, Viacom International Media Networks ima 20 televizijskih kanala koji nude najbolje u muzici, komediji i dječjem programu, kroz svoje brendove MTV, Comedy Central, Nickelodeon i Viva. To su vodeći brendovi na tržištu u tri primarne grupe žanrova već više od 10 godina, i imaju pristup u 22.9 milijuna kućanstava te su dostupni preko SKY, kabelske i Freeview mreže. U međunarodnim razmjerima, MTV je divizija kompanije Viacom International Media Networks (VIMN).

Viacom International Media Networks (VIMN), jedinica kompanije Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B), uključuje mnoge svjetske najpopularnije multimedijske brendove zabavnog programa, kao što su MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, non-premium kanali Paramount brandova, VH1, VIVA, MTVNHD, Tr3s: MTV, Musicá y Mas, TMF (The Music Factory), COLORS i Game One.

Objavljeno 03.03.2011.

Vremeplov

Prohujalo deset godina i ništa. Prohujat će i još deset. Šta je bilo između i što će biti, nemam pojma...
Stanko Bažanić, intervju za RiRock.com