Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dolazi nam američki indie trojka Purling Hiss

Dolazi nam američki indie trojka Purling HissNa Tvornicu kulture će se u ponedjeljak, 06.05.2013. sručiti buka odličnog američkog indie trojca Purling Hiss koji nam stižu u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album “Water On Mars”.

Mastermind Purling Hissa osebujni je Mike Pollize, philadelphijski kantautor i suradnik Kurta Villea, bivšeg člana War On Drugs. Bend je na sceni prisutan od kraja prošlog desetljeća, a u više od pet godina postojanja objavili su tri albuma, dok će “Water On Mars” biti njihovo četvrto izdanje u karijeri i prvo od EP-a “Lounge Lizards” iz 2011. godine.

Upravo spomenuti EP Pitchfork je nagradio ocjenom 7,5 što je napredak u odnosu na “Public Service Announcement” ocjenjen sa 7,4. Kada tako ugledan medij dva puta dodjeli visoke ocjene sigurno je da se radi o bendu na koji treba obratiti pažnju.

Ulaznice za koncert Purling Hiss su prodaji po cijeni od 45 kn. Ta cijena vrijedit će do dana koncerta. Cijena na dan nastupa Purling Hissa iznosi 60 kn.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar, Punkt (Branimir centar), Daily News (Prolaz podhodnik), www.entrio.hr.
Objavljeno 25.03.2013.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com