Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dolazi ska punk atrakcija iz Santa Barbare!

Dolazi ska punk atrakcija iz Santa Barbare!Otkako su prije dva deseteljeća osnovani u gradiću Solvangu u okrugu Santa Barabare u Kaliforniji, sedmeročlani čopor Mad Caddies proputovao je veliki dio planete i prilikom tog putovanja bezbroj puta oduševljavao fanove svojim jedinstvenim spojem reggaea, ska, punka i popa.

Prošle godine u svibnju Mad Caddies su nakon sedam godina diskografskog hiberniranja objavili album ’Dirty Rice’ i pokazali svijetu da su još uvijek strastveni i energični kada je u pitanju glazba na kojoj rade i koju stvaraju. U takvom naletu dobre energije i strasti, Mad Caddies gledat ćete i vi u sklopu njihove europske turneje u Zagrebu u zahuktalom Vintage Industrial Baru, u srijedu 19. kolovoza.

Mad Caddies su ukupno objavili šest studijskih albuma, dva EP-ja i jedan live na kojima su pospajali širok spektar žanrova koji su utjecali na njih – od dixielanda do punka i reggaea – a, ta uspješna kombinacija stilova donijela im je prodaju od oko pola milijuna albuma i jako velik broj dobro posjećenih koncerata.

Pri sažimanju pjesama s 30 na 12 koliko ih je objavljeno na posljednjem albumu, bendu je pomogao stari prijatelj Fat Mike frontmen NOFX-a i osnivač etikete Fat Wreck Chords pod čijim skutama Mad Caddies djeluju još od ploče ’Duck & Cover’ objavljene 1998. godine. Osim što je pomogao pri izboru pjesama, Fat Mike pomogao je u pisanju ’’New Orelans meets reggae-rocker’’ stvari ’Shot In the Dark’

Kada pitate Mad Caddies koja je tajna njihovog uspjeha, Lazor odgovara ’U bendu nema previše drame. Međusobno se poznajemo prilično dobro i prilično dobro se slažemo, osobito kada smo zarobljeni u busu ili kombiju’’.

Nema jednostavnog načina da se objasne Mad Caddies, a to je valjda zato jer kod njih ništa nije tipično i upravo zbog toga traju toliko dugo dok se njihova baza fanova svakoga dana proširuje.

I, kao što smo rekli na početku, koncert Mad Caddies ska-punk atrakcije iz Santa Barbare možete pogledati 19. kolovoza u Vintage Industrialu.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrial Baru (Savska 160). Inforamacije o rezervacijama šaljite na info@dirtyoldempire.com


Objavljeno 30.07.2015.

Vremeplov

Dopuštanje pozitivnog iskazivanja mladenačke, često buntovne i nerazborite energije koja dolazi iz ovakvih prostora može u jednom trenutku dati najljepše trenutke tim mladim ljudima, a u isto vrijeme usmjeriti i sam tijek njihovih života. O istim tim ljudima u nekoj mjeri ovisi i budućnost ovog grada.
Damir Čargonja Čarli, intervju za RiRock.com