Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Domaće snage pojačavaju T-Mobile InMusic

Domaće snage pojačavaju T-Mobile InMusicNajnovija imena ovogodišnjeg izdanja festivala su mladi kantautor Luka Belani te punk legende Overflow iz Koprivnice. Overflow je svima dobro poznat bend, nastupali su diljem Hrvatske, Europe pa čak i SAD-a. Iza sebe imaju jedan live i pet studijskih albuma od kojih je posljednji ’’Hit Me’’ izdan ove godine. Album kao i najavni singl ’’Suprise’’ odlično kotiraju na ljestivicama regionalnog MTV-a i jedva čekamo da čujemo novi materijal, za kojeg svi kažu da je odličan i najzreliji do sada’’, na ovogodišnjem izdanju festivala.
Luka Belani je jedan od najperspektivnijh domaćih rock kantautora. Objavio je dva albuma, a mnogim nastupima zadobio je pohvale publike, ali i kritike. Stvara glazbu pod utjecajem Neila Younga, Johna Mayera, Dave Mathewsa... Na InMusicu će nastupiti uz prateći bend, a publici će predstaviti nove stvari.
Za kraj još jedna vrlo važna informacija. I ove godine otvoren je natječaj za mlade bendove imena ’’Pošalji vedeo snimku i sviraj na T-Mobile InMusic festivalu’’. Svi zainteresirani bendovi mogu se javiti do 10. svibnja, a tri benda s najviše glasova dobiti će priliku svirati na glavnoj pozornici festivala. Glasanje će se vršiti u tri kruga putem crvenog gumba na Max Tv-u. Više detalja o natječaju potražite na službenoj stranici festivala.

Objavljeno 27.04.2011.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević