Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Domaće snage pojačavaju T-Mobile InMusic

Domaće snage pojačavaju T-Mobile InMusicNajnovija imena ovogodišnjeg izdanja festivala su mladi kantautor Luka Belani te punk legende Overflow iz Koprivnice. Overflow je svima dobro poznat bend, nastupali su diljem Hrvatske, Europe pa čak i SAD-a. Iza sebe imaju jedan live i pet studijskih albuma od kojih je posljednji ’’Hit Me’’ izdan ove godine. Album kao i najavni singl ’’Suprise’’ odlično kotiraju na ljestivicama regionalnog MTV-a i jedva čekamo da čujemo novi materijal, za kojeg svi kažu da je odličan i najzreliji do sada’’, na ovogodišnjem izdanju festivala.
Luka Belani je jedan od najperspektivnijh domaćih rock kantautora. Objavio je dva albuma, a mnogim nastupima zadobio je pohvale publike, ali i kritike. Stvara glazbu pod utjecajem Neila Younga, Johna Mayera, Dave Mathewsa... Na InMusicu će nastupiti uz prateći bend, a publici će predstaviti nove stvari.
Za kraj još jedna vrlo važna informacija. I ove godine otvoren je natječaj za mlade bendove imena ’’Pošalji vedeo snimku i sviraj na T-Mobile InMusic festivalu’’. Svi zainteresirani bendovi mogu se javiti do 10. svibnja, a tri benda s najviše glasova dobiti će priliku svirati na glavnoj pozornici festivala. Glasanje će se vršiti u tri kruga putem crvenog gumba na Max Tv-u. Više detalja o natječaju potražite na službenoj stranici festivala.

Objavljeno 27.04.2011.

Vremeplov

Uživao sam u svom životu dok nisam imao ništa… sviđa mi se ideja da budem sretan sa sobom.
Joey Ramone