Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF u Osijeku

DORF u OsijekuFestival dokumentarnog rock filma – DORF već tradicionalno omogućuje osječkoj publici reprizno praćenje najzanimljivijih filmova iz festivalskog programa.

Tako je novo druženje u Osijeku zakazano za 27-29.05., s početkom u 20.00 sati, u suradnji sa Udrugom Druga scena, u S.Co.baru. U tri dana bit će prikazano 9 filmova, od kojih svakako posebno izdvajamo „Ako nikoj ne sviri“, pobjednički film regionalne konkurencije, o makedonskoj grupi Bernay’s Propaganda. Skrećemo pozornost i na film o grupi Fit nazvan „Rock’n’roll je kriv za sve“, te na film „Satan Panonski“, iz 1990. godine, autora Milorada Milinkovića. U popratnom programu pogledajte izložbu Monike Vladisavljević, i poslušajte sjajnog Iggyja – Thee One Man Band. Ulaz je slobodan.

Koristimo prigodu da podsjetimo kako je otvoren natječaj za međunarodnu radionicu koju organiziramo u Subotici, u suradnji sa Palić film festivalom. Radionica Crossovers je dio projekta Udruge ljubitelja filma RARE i Otvorenog univerziteta koji je financiran sredstvima iz IPA fonda prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija, a sve detalje pročitajte na službenoj stranici Festivala.

Filmove „Na mladima Vinkovci ostaju“ i „Od pelena do kopački“, s druge radionice u sklopu novog programa EDIT – namijenjenog osnovnim i srednjim školama, koja je održana u okviru Sajma zdravlja u Vinkovcima, ponovo u suradnji sa udrugom Oko kamere, možete pogledati na službenoj stranici DORF festivala. Aktivnosti usmjerene na pokretanje i osnivanje filmskih skupina u osnovnim školama u Vinkovcima su sve brojnije i zanimanje za filmsku umjetnost među učenicima je sve veće.

Ujedno najavljujemo skorašnje gostovanje DORF-a u Zagrebu, Bjelovaru, Zrenjaninu, Karlovcu, Mostaru, Sremskoj Mitrovici, Sanskom mostu…

Objavljeno 25.05.2011.

Vremeplov

Dopuštanje pozitivnog iskazivanja mladenačke, često buntovne i nerazborite energije koja dolazi iz ovakvih prostora može u jednom trenutku dati najljepše trenutke tim mladim ljudima, a u isto vrijeme usmjeriti i sam tijek njihovih života. O istim tim ljudima u nekoj mjeri ovisi i budućnost ovog grada.
Damir Čargonja Čarli, intervju za RiRock.com