Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Doživite The Sex Pistols Experince

Doživite The Sex Pistols ExperinceU Tvornicu kulture 01.02.stižu The Sex Pistols Experince, najpoznatiji svjetski tribute bend legendarnih punkera.

S više od 1000 odsviranih koncerata, uključujući duge europske, britanske i američke turneje i nastupe na brojnim festivalima The Sex Pistols Experience došli su samo na korak od svojih legendarnih uzora. Niti jedan drugi Pistols tribute bend ne pazi toliko na detalje u zvuku i izgledu kao ova četvorka koju su dosad nebrojeno puta zvali da glume svoje heroje u live showovima na BBC-u, Sky-u, Channel 4-u te nedavno i u filmu “Who Killed Nancy?”.

The Sex Pistols Experience na najbolji su mogući način ulovili duh i energiju benda iz perioda 1977. godine, dakle vrha, ali i najturbulentnijeg razdoblja njihove povijesti i sklopili je s osobnim iskustvima s kasnijih reunion turneja Pistolsa. O uvjerljivosti dovoljno govori I činjenica da ih je “The Sunday Times” 2008. uvrstio u popis “Top 50 Hottest Thigs To See”.

Kao što su Sex Pistols jedan od najutjecajnijih bendova svih vremena tako su i The Sex Pistols Experience jedan od najcjenjenijih tribute bendova današnjice donoseći uvjerljiv nostalgični trip i utjecajući na cijelu novu “neprilagođenu” generaciju.

Ulaznice za koncert The Sex Pistols Experience u prodaji su po cijeni od 45 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 60 kn.

Prodajna mjesta:
• Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
• Entrio prodajna mjesta i online www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Objavljeno 31.12.2013.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)