Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Doživite Zaz u pulskoj Areni!

Doživite Zaz u pulskoj Areni!Isabelle Geffroy, poznatija pod scenskim imenom Zaz, francuska je pjevačica jazz muzike koja u svom repertoaru kombinira više srodnih žanrova poteklih iz francuske gradske muzike.

Godine 2001. je postala pevačica blues benda “Fifty Fingers”. Pjevala u muzičkim grupama u Angulemu, naročito u jazz kvintetima. Bila je jedna od četiri pjevačice uspješnog benda u Tarnosu, koji je imao repertoar baziran na baskijskoj narodnoj muzici.

S njima je dvije godine provela na turneji da bi se 2002 godine pridružila latino-rock grupi Don Diego. Ugovor sa njima je potpisala sa ”Z” od čega će joj oni napraviti nadimak Zaz.

Od tih početaka do danas prevalila je veliki put, oprobala se u svim vidovima hlazbenog izražavanja i surađivala s mnogobrojnim glazbenicama te pri tome ostala svoja.

Od ulične pjevačice postala je svjetski poznata i priznata mlada glazbenica koja bez problema puni dvorane. Dokaz tome je i rasprodan koncert u Zagrebu prije godinu dana.
Nakon što nas je na zagrebačkom koncertu osvojila svojom energijom, spontanošću i muzikalnošću Isabelle se vraća u Hrvtasku, točnije u pulsku Arenu, gdje će nastupiti sutra, 14.08.2013.

Na dan koncerta cijene će biti uvećane za 20 kuna:
240 kn parter
260 kn tribina
300 kn vip loža

Koncert počinje u 21 sat!

Objavljeno 13.08.2013.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer