Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Druga finalna večer 18. HGF demo festivala

Druga finalna večer 18. HGF demo festivalaDruga finalna večer 18. HGF demo festivala održat će se u utorak, 13.05. u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, a nastupit će novih šest ovogodišnji finalista.

To su zagrebački alter rock bend ”Altra” (pobjednici izlučne večeri 13.03. u Hard Placeu), ”Elyn Porter” (pobjednici Festivala labinskih bendova), stoner groove rock sastav ”Gunslinger’s Bride” iz Županje (pobjednici izlučne večeri 23.03. u MKC Županja), zagrebačko-mariborska grupa ”Helika” (pobjednici polufinalnih večeri u čakovečkom klubu Podroom), pulski noise bend ”Udav” (pobjednici izlučne večeri 28.03. u klubu Magnus u Pazinu) te zagrebački punkeri ”Ministarstvo napada” (pobjednici izlučne večeri 03.04. u klubu Regenerator u Zaboku).

Ulaz na drugu finalnu večer 18. HGF-a je kao i obično besplatan.

Objavljeno 10.05.2014.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj