Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Drvored predstavlja ”Arhelino” u Tvornici

Drvored predstavlja ”Arhelino” u TvorniciZagrebačka balkankan ekipa Drvored promovira svoje prvo dugosvirajuće izdanje, album “Arhelino”, u Tvornici kulture u srijedu, 7. listopada.

Drvored je bend iz Zagreba osnovan 2010. godine. Ovu deveteročlanu ekipu krasi iznimna fuzija žanrova koja se isprepliće kroz mnoštvo instrumenata, od harmonike i flaute preko violine i saksofona do trube i trombona.

Drvored je pravi mali orkestar koji nezaustavljivo briše plesni podij ispred sebe svojom muzikom koju su saželi u jednu riječ – Balkankan.
“Arhelino” je naziv njihovog prvog albuma koji broji 15 odličnih pjesama i predstavlja bend u punom efektu. Od romantičnih tekstova na hrvatskom i francuskom preko revolucionarnih truba do brzih ska ritmova Drvored lakoćom miješa žanrove i uvodi slušatelja u njihov svijet obojan velikom brass sekcijom. S albuma su skinuta dva singla - Le vieux marin/Ribar” i ”Zanzibar”.

Drvored je publika imala prilike gledati uživo na brojnim festivalima: Goulash Disco, Cest is d Best, Skaville Festival, Cufus – Cirkuski ulični festival, Ritam Europe Zagreb, Culture Shock Festival, UFO Festival kao i klubovima diljem Hrvatske (Tvornica Kulture, Močvara, KSET, Azimut, Attack, A3 itd).

Ulaznice
20 kn u pretprodaji, na dan koncerta 25 kn.

Službena prodajna mjesta
• Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1
• Entrio prodajna mjesta I www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Objavljeno 24.09.2015.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal