Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza Kolektiv - „Live Pol’and’Rock Festival 2018“

Dubioza Kolektiv - „Live Pol’and’Rock Festival 2018“„Live Pol’and’Rock Festival 2018“ naziv je prvog živog albuma Dubioza Kolektiva koji je objavljen danas. Upravo na ovom velikom poljskom festivalu Dubioza je izglasana za najbolji live bend te je dobila svoje službeno koncertno izdanje.

Dubioza Kolektiv davno je prerasla granice regije, a tome u prilog idu brojni koncerti tijekom cijele godine po doslovce cijelom svijetu. Još jedno priznanje stiglo je ovog puta iz Poljske s jednog od najvećih europskih festivala – Pol’n’Rocka koji je osnovan 1995. godine.

Poljski Woodstock svake godine posjeti više od pola milijuna ljudi tijekom tri dana održavanja, a upravo su ti posjetitelji izabrali Dubiozu kao najbolji live bend s prošlogodišnjeg izdanja. Zahvaljujući tome, festival će snimku njihovog nastupa objaviti na vinilu, a digitalno izdanje distribuira Menart na preko 200 servisa među kojima su, naravno, najveći poput Spotifyja, Apple Musica, Deezera, Amazona, YouTube Musica itd.

Živa moć Dubioze može se provjeriti već sljedećeg petka i subote, 22. i 23. studenog)u sklopu 15l Pozitivnog koncerta u Velikoj dvorani Doma sportova. Dubioza je nedavno predstavila novi singl„Cross The Line“, još jednu suradnju s Manu Chaom koja će se naći na novom albumu #fakenews planiranom za siječanj 2020. godine.


Objavljeno 20.11.2019.

Vremeplov

Vjeruj u ljubav. Vjeruj u čaroliju. Do vraga, vjeruj u Djeda Božićnjaka. Vjeruju druge. Vjeruj u sebe. Vjeruj u svoje snove. Ako ti nećeš, tko će?
Jon Bon Jovi