Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza Kolektiv najavljuje veliki koncert u Zagrebu

Dubioza Kolektiv najavljuje veliki koncert u ZagrebuDubioza Kolektiv održat će svoj prvi zagrebački koncert nakon izlaska albuma “Apsurdistan” u Velikoj dvorani Doma sportova u subotu, 26.10. 2013. godine.

Uz objavu novog albuma najčešće pitanje je bilo kad će Dubioza svirati u Zagrebu, a odgovor stiže baš u vrijeme kad njihov novi singl “Prvi Maj” kreće u pohod na vrhove top ljestvica, a mediji ujedinjeno sipaju superlative na račun albuma.

Zagrebački Dom sportova već je svjedočio jednom sjajnom nastupu Dubioze (na Pozitivnom koncertu 2011.), a već danas se počinje pripremati za jedan od najvažnijih koncerata tekuće godine. Za nešto manje od šest mjeseci bosansko-hercegovačka supermašina pokazat će zbog čega je njihova popularnost već uvelike prerasla okvire naše regije, a već sad možemo predvidjeti da će se ulaznice nestati u rekordnom roku.

Prodaja karata za koncert Dubioza Kolektiva počela je u srijedu, 08.05.2013.

Od 08.05. do 30.06. cijena im iznosi 55 kn. Od 01.07. do 25.10. za ulaznicu će trebat izdvojiti 65 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih bude, karte koštati 80 kn.

Službena prodajna mjesta su:
• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već sad proglašava albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je samo par dana nakon objave na gerilskoj svirci upriličenoj u Bogovićevoj napamet znala sve tekstove.

Upravo tamo, među više od tisuću fanova koji su zakrčili centar Zagreba, vidjelo se da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova “Brijuna”, “Kaži”, “Prvi Maj”, “Tranzicija” ili “Krivo je more 2”, energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene I komunicira s publikom - sve to skupa učinilo je od “Apsurdistana” najtraženiju robu na Balkanu.

Bilo da su je dobili na poklon od benda (tj besplatno skinuli sa www.dubioza.org) ili kupili u CD shopu (i podržali lokalni record store) novi album Dubioze trenutno se vrti u najviše playera regije. Stoga je idealno vrijeme za početak odbrojavanja do koncerta.

Dubiozina svirka u Dom sportova dio je novopokrenute glazbene platforme Tuborg Open Fair koja je koncipirana na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Pod okriljem Tuborg Open Faira održava se i dvodnevni festival na Šalati gdje 13. I 14. lipnja nastupaju Let3, TBF, Partibrejkers, Rambo Amadeus, Pozdrav Azri I Sti!llness, a osim toga biti će realizirano još nekoliko velikih koncerata i projekata.

Koncert Dubioza Kolektiva u Zagrebu organizira Los Angeles agencija.

Objavljeno 13.05.2013.

Vremeplov

Mislim da je umjetnost u potpunosti nenasilna te da okupira ljudski um kreativnošću, a ne uništavanjem.
Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers)