Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza Kolektiv nastupila u Vijeću Europe

Dubioza Kolektiv nastupila u Vijeću EuropeGrupa Dubioza Kolektiv nastupila je u srijedu na Vijeću Europe u Strasbourgu na Svjetskom forumu demokracije.

Headlineri sljedećeg Sea Star festivala i najveći bend ovih prostora poslanicima je izveo tri pjesme - “No Escape (from Balkan)”, “U.S.A.” i “Bella Ciao”, ali i podsjetio kako je posljednjih nekoliko godina iz BiH otišlo 20% stanovništva te kako Vijeće grupi može pomoći davanjem radnih dozvola.

Dubioza Kolektiv nedavno je objavila novi singl „Kafana“, prvu pjesmu s novog albuma koji će biti objavljen sljedeće godine. Bend će, uz Cypress Hill, Amelie Lens, Meduzu, Umeka, Vojka V, Buč Kesidi i mnoge druge nastupiti na Sea Star festivalu koji će se 27. i 28. svibnja 2022. održati u umaškoj laguni Stella Maris.

Sea Star će ponovo pomaknuti početak turističke sezone na kraj svibnja i na brojne pozornice, smještene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična glazbena imena koja već neko vrijeme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima.

U prodaji se već nalaze novi kontingenti ulaznica po cijeni od 259 kn, što je ušteda od 30% od finalne cijene, a kupiti se mogu u sustavu Entrio. U ponudi se nalaze i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn i to na Seastarfestival.com te u sustavu Entrio.

Informacije o ponudi smještaja i prijevoza bit će objavljene naknadno. Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.


Objavljeno 13.11.2021.

Vremeplov

Gunđanje je smrt za ljubav.
Marlene Dietrich