Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza na T-Mobile festivalu!

Dubioza na T-Mobile festivalu!T-Mobile InMusic nastavlja s popunjavanjem ovogodišnjeg line-upa. Najnovija imena su Dubioza Kolektiv i Buraka Som Sistema.

O Dubiozi se sve zna, često sviraju po Hrvatskoj, iza sebe imaju četiri studijska albuma te mnoga priznanja. Tekstovi su im društveno i politički angažirani, a prepoznatljivm zvukom, začinjenim folkom, razdrmaju sve prisutne.

S drige strane, Buraka Som Sistema nisu toliko poznati u Hrvatskoj. Dolaze iz Portugala, a sviraju mješavinu tradicionalne angolske ’’kuduro’’ glazbe i techno/house ritmova. Bend je osnovan 2006. Godine, a dop sada su izdali dva albuma. Pozaniti su i po suradnjama s mnogim poznatim izvođačima. Neki od njih su M.I.A, Hot Chip i Kana. Poznati su kao jedan od vodećih world music bendova, a zaštitni znak su im eksplozivni live nastupi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Važno je još napomenuti, odnosno upozoriti zainteresirane posjetitelje da se povoljnije ulaznice za festival mogu kupiti još samo zaključno s četvrtkom 14. travnja. Od petka cijena ulaznica raste na 440 kn, odnosno 390kn za korisnike T-Mobilea, dok će studentska do 3. lipnja koštati 340kn.

Objavljeno 14.04.2011.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)